Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,654
22,050
113
Vala o halimi ben de görmeyi çok istiyorum dost zira parasız halimden gına geldi artık puhaha
Millet burda max vurup 100 lira dagitimi bile çok görüp tamda borcum olan miktar geldi diyor zaten bu forum giderek çirkin bir hal almaya başladı kaliteli adam para kazanamıyor nerde cimri var para onda

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Terım onu bende yasıyorum 4 aydır evde bıle degerın kalmıyor arkadaş cerenle gorusesın gelmıyo parasızlıktan
Maalesef öyle. İnsan çok yalnizlasiyor ve asosyal oluyor. Bu vakitten sonra para durumunu düzeltsen bile emin ol genel hayatın eskisi gibi olmaz çünkü insan bu dönemde görmediği değeri kıymeti unutamio

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,654
22,050
113
Maalesef öyle. İnsan çok yalnizlasiyor ve asosyal oluyor. Bu vakitten sonra para durumunu düzeltsen bile emin ol genel hayatın eskisi gibi olmaz çünkü insan bu dönemde görmediği değeri kıymeti unutamio
En güzel hayat cocukken olan hayatti hocam büyüdükçe hayat çok zorlaşıyor

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Millet burda max vurup 100 lira dagitimi bile çok görüp tamda borcum olan miktar geldi diyor zaten bu forum giderek çirkin bir hal almaya başladı kaliteli adam para kazanamıyor nerde cimri var para onda
Yav sorma deli oluyorum. 2 sene önce yalan olmasın betpipoya 500 atıp 25k çektim dede ara ödemelerle şov yapmıştı. En az 25 kişiye atmisimdir ki hiç muhabbetim olmayan adamlara bile 200-250den aşağı atmadım. O sıralar en azından bı yemek ve sigaraya rahat yetiodu o para. Millet şimdi 100 atıp lafını yapio bide valla şaşırıyoruz

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,134
22,090
113
Yav sorma deli oluyorum. 2 sene önce yalan olmasın betpipoya 500 atıp 25k çektim dede ara ödemelerle şov yapmıştı. En az 25 kişiye atmisimdir ki hiç muhabbetim olmayan adamlara bile 200-250den aşağı atmadım. O sıralar en azından bı yemek ve sigaraya rahat yetiodu o para. Millet şimdi 100 atıp lafını yapio bide valla şaşırıyoruz
O sıteye casıboma 150 kaptıran arkadaşta vurgun yaptı geçende 10 kısı 97 tl attı ege aldım bıde lısteye güzellik olsun dıye puaha

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
En güzel hayat cocukken olan hayatti hocam büyüdükçe hayat çok zorlaşıyor
Dost bence etrafında insanı seven ona saygı gösteren ihanet etmeyen birileri oldu mu (arkadaş veya sevgili farketmez) her yaş güzeldir. Ama çocukluk apayrı dediğin gibi. Bir oyuncak çocukken insanın dünyası oluyor ama büyüyüp ona sadece bir oyuncak gözüyle bakmaya başladığın an hayatın tadı kaçıyor demektir

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,654
22,050
113
Yok hocam tek bu değil ki madem kimseye vermicen ne şeye paylaşıyon ki bide bugün biri vardı millete dilenci diyordu çok zor tuttum kendimi

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Forge maçı ilk yarı gol olsaydı roll paramız çıkacaktı ama olmaz son maç o kalmış diye olmaz