- 29,914
- 21,901
- 113
Günlüğüne yazmıştırGece uyurken bide kendine kendine ben de iyi insanım he demiştir kesin puhaha
Günlüğüne yazmıştırGece uyurken bide kendine kendine ben de iyi insanım he demiştir kesin puhaha
Gördüm gördüm yazmış ya bide mutluluğumuzu paylaşmak istiyoruz sadece diye. Günüm guzellesti, sıkıntılarım buhar oldu uçtu resmen arkadaşın max videosunu izleyince puhajajYok hocam tek bu değil ki madem kimseye vermicen ne şeye paylaşıyon ki bide bugün biri vardı millete dilenci diyordu çok zor tuttum kendimi
Küçükken çok kucuk hediyeler bile insani çok mutlu ediyordu hocam dert yok cile yok kadın yok is yok çocuksun sabah cikar aksama kadar oynardin aksam ezani okumu eve gelir TV izlerken uyuya kalırdin bjk 8 0 yenildiği maci hiç unutmuyorum mac 5 0 ken uyuya kalmıştim büyüyünce isin rengi değişiyorDost bence etrafında insanı seven ona saygı gösteren ihanet etmeyen birileri oldu mu (arkadaş veya sevgili farketmez) her yaş güzeldir. Ama çocukluk apayrı dediğin gibi. Bir oyuncak çocukken insanın dünyası oluyor ama büyüyüp ona sadece bir oyuncak gözüyle bakmaya başladığın an hayatın tadı kaçıyor demektir
Iste bu adamlar para kazanınca ilet oluyorum belkide bazıları site adamıdır hiç belli olmaz vallaGördüm gördüm yazmış ya bide mutluluğumuzu paylaşmak istiyoruz sadece diye. Günüm guzellesti, sıkıntılarım buhar oldu uçtu resmen arkadaşın max videosunu izleyince puhajaj
Zaten direkt site adı yazıp paylaşım yapan %90 site adamı dostIste bu adamlar para kazanınca ilet oluyorum belkide bazıları site adamıdır hiç belli olmaz valla
Ve o yuzden de dağıtım yapamıyorlar puahhaZaten direkt site adı yazıp paylaşım yapan %90 site adamı dost
Elzem yazanlarda öle puahahaZaten direkt site adı yazıp paylaşım yapan %90 site adamı dost
Kanada ilk yarı gol olsa az alacaktık olmadı. Freebet kuponu da paranaense maçı üste kalmış o da dakka 2de gol olmuş dakka 70 hâlâ 1-0. Bu şanssızlık çok can sıkıyorVe o yuzden de dağıtım yapamıyorlar puahha
Nerede bizim ataElzem yazanlarda öle puahaha
Brezilya ligine korner oyna hocam onun dışında gole girme büyük riskKanada ilk yarı gol olsa az alacaktık olmadı. Freebet kuponu da paranaense maçı üste kalmış o da dakka 2de gol olmuş dakka 70 hâlâ 1-0. Bu şanssızlık çok can sıkıyor
Uyuyo yumurcakNerede bizim ata
Uyuyor 6 da kalkıp kalkın sabah oldu der puahNerede bizim ata
Zaten o da yatmış operario maçı 7 korner demiştim site 7 gösterdi sonra iptal oldu korner puhahaBrezilya ligine korner oyna hocam onun dışında gole girme büyük risk
Demmekki sen ne oynasan gelmicek o zman bende aksam 150 frebet vardi palace ust bournemot 1 atar bide Hollanda liginde dakika 70 ti bi gol cikae dedim Hollanda yakti beniZaten o da yatmış operario maçı 7 korner demiştim site 7 gösterdi sonra iptal oldu korner puhaha
6 maç yazsak da tekten gidio tek maç yazsak da dost bu nasıl işDemmekki sen ne oynasan gelmicek o zman bende aksam 150 frebet vardi palace ust bournemot 1 atar bide Hollanda liginde dakika 70 ti bi gol cikae dedim Hollanda yakti beni
Olmuyooo kardesım olmuyo rahat degıl kafa ondan6 maç yazsak da tekten gidio tek maç yazsak da dost bu nasıl iş
Kafa bı rahatlasa bide öyle denesek de görsek keşkeOlmuyooo kardesım olmuyo rahat degıl kafa ondan
Terim hocam yazacağına neden duvar yaziyor alintida puahha ben şokİyi bir keraneci hacı teyzeye gitmek şart oldu,,hep aynıyız yeğen,1.28 den bile yatiyoz
MezardaKafa bı rahatlasa bide öyle denesek de görsek keşke