Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Yok hocam tek bu değil ki madem kimseye vermicen ne şeye paylaşıyon ki bide bugün biri vardı millete dilenci diyordu çok zor tuttum kendimi
Gördüm gördüm yazmış ya bide mutluluğumuzu paylaşmak istiyoruz sadece diye. Günüm guzellesti, sıkıntılarım buhar oldu uçtu resmen arkadaşın max videosunu izleyince puhajaj

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,337
21,801
113
Dost bence etrafında insanı seven ona saygı gösteren ihanet etmeyen birileri oldu mu (arkadaş veya sevgili farketmez) her yaş güzeldir. Ama çocukluk apayrı dediğin gibi. Bir oyuncak çocukken insanın dünyası oluyor ama büyüyüp ona sadece bir oyuncak gözüyle bakmaya başladığın an hayatın tadı kaçıyor demektir
Küçükken çok kucuk hediyeler bile insani çok mutlu ediyordu hocam dert yok cile yok kadın yok is yok çocuksun sabah cikar aksama kadar oynardin aksam ezani okumu eve gelir TV izlerken uyuya kalırdin bjk 8 0 yenildiği maci hiç unutmuyorum mac 5 0 ken uyuya kalmıştim büyüyünce isin rengi değişiyor

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,337
21,801
113
Gördüm gördüm yazmış ya bide mutluluğumuzu paylaşmak istiyoruz sadece diye. Günüm guzellesti, sıkıntılarım buhar oldu uçtu resmen arkadaşın max videosunu izleyince puhajaj
Iste bu adamlar para kazanınca ilet oluyorum belkide bazıları site adamıdır hiç belli olmaz valla