- 1,678
- 592
- 113
Gelse bile kâr faize gider 100k da
1 gün içinde ödersen faiz gelmiyo diye biliyorum yanlış mıGelse bile kâr faize gider 100k da
Gelse bile kâr faize gider 100k da
1 gün içinde ödersen faiz gelmiyo diye biliyorum yanlış mıGelse bile kâr faize gider 100k da
Faiz geliyor ama erken kapatmadan çok az bi miktar ama bu seferde kredi notu düşüyor bayaa1 gün içinde ödersen faiz gelmiyo diye biliyorum yanlış mı
bu bankalarada ne yapsak yaranamiyozFaiz geliyor ama erken kapatmadan çok az bi miktar ama bu seferde kredi notu düşüyor bayaa
Banka senin borcu erken ödemesini istemez faiz alacağı için bu yüzden kredi notunu düşürürFaiz geliyor ama erken kapatmadan çok az bi miktar ama bu seferde kredi notu düşüyor bayaa
Tek maç oynadım bende sorun var 4 düz 5 üstü olsun dedim ondan oldu. 6 olsa 1 k basardim 😃 Düz olmadı mı gicimik tutuyor. Neyse maçı izledim geriden 6 dk kala girmiş. 4 sayı atmış. Eğer oyunda çok durursa bir ihtimal var. 3/4 de 4 er basket lazım. Fark açılmaz fazla da umarım atar. 8 basketİstatistik almasan iyiydi o orana tek maç ise
ibnelere bak sen 😂 çekmiyom kredi filan düğünümde cekecemBanka senin borcu erken ödemesini istemez faiz alacağı için bu yüzden kredi notunu düşürür
45 puana kredi cikar mjBanka senin borcu erken ödemesini istemez faiz alacağı için bu yüzden kredi notunu düşürür
Çıkar 31₺45 puana kredi cikar mj
Burdan çıkar 200 tl belkı konu ac45 puana kredi cikar mj
Yeterlj hangi bankaÇıkar 31₺
Konunun duzeyı gökdelen bugün puhahaÇıkar 31₺
45 puana 200 tl az degil miBurdan çıkar 200 tl belkı konu ac
Benim 500 bloke var ziraat 500 TL 1 yıl önce tüm borç ödersen kalkar dedi tüm borç ödedik daha 500 kalkacak. Arasam şimdi diyecekler 1 yıldır niye açtırmadin. Birde bankaya çağırırlarsa tam sıkıntı. Ama borç olsaydı 40 defa arar faiz kararlardi. Öyle ipne bunlarBanka senin borcu erken ödemesini istemez faiz alacağı için bu yüzden kredi notunu düşürür
puahahahaahahaÇıkar 31₺
Bende o günleri yadettim9 ay önce öyleydik dost
yapar yapar750 elmasimi kullanmayi bekliyorum bi roll patlar eger baskan donus yaparsa
Şikayet et kardeşim ben destekliyorum seni. Kimsede seni lincleyemez. Çünkü forumda en az senin ki kadar absürt konular var merak etmeİstediklerinde ama iptal ediyorlar benim suçum ne 1 dk bile oynamamis
Ziraat yani devlet bankaları aslında e devleti esas alır ama oradan kaltigi anda kaldırırlarBenim 500 bloke var ziraat 500 TL 1 yıl önce tüm borç ödersen kalkar dedi tüm borç ödedik daha 500 kalkacak. Arasam şimdi diyecekler 1 yıldır niye açtırmadin. Birde bankaya çağırırlarsa tam sıkıntı. Ama borç olsaydı 40 defa arar faiz kararlardi. Öyle ipne bunlar