Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,626
1,606
113
İstatistik almasan iyiydi o orana tek maç ise
Tek maç oynadım bende sorun var 4 düz 5 üstü olsun dedim ondan oldu. 6 olsa 1 k basardim 😃 Düz olmadı mı gicimik tutuyor. Neyse maçı izledim geriden 6 dk kala girmiş. 4 sayı atmış. Eğer oyunda çok durursa bir ihtimal var. 3/4 de 4 er basket lazım. Fark açılmaz fazla da umarım atar. 8 basket

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,626
1,606
113
Banka senin borcu erken ödemesini istemez faiz alacağı için bu yüzden kredi notunu düşürür
Benim 500 bloke var ziraat 500 TL 1 yıl önce tüm borç ödersen kalkar dedi tüm borç ödedik daha 500 kalkacak. Arasam şimdi diyecekler 1 yıldır niye açtırmadin. Birde bankaya çağırırlarsa tam sıkıntı. Ama borç olsaydı 40 defa arar faiz kararlardi. Öyle ipne bunlar

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,631
3,206
113
750 elmasimi kullanmayi bekliyorum bi roll patlar eger baskan donus yaparsa

TheTiss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,678
592
113
benim 750 elmasım neden hâlâ iade olmadı la acaba

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,217
38,110
113
Benim 500 bloke var ziraat 500 TL 1 yıl önce tüm borç ödersen kalkar dedi tüm borç ödedik daha 500 kalkacak. Arasam şimdi diyecekler 1 yıldır niye açtırmadin. Birde bankaya çağırırlarsa tam sıkıntı. Ama borç olsaydı 40 defa arar faiz kararlardi. Öyle ipne bunlar
Ziraat yani devlet bankaları aslında e devleti esas alır ama oradan kaltigi anda kaldırırlar