- 23,947
- 22,373
- 113
@Metings1905 konuyu nie sahipsiz bırakıyorsun gece gece ve sen nasil yatıyorsun suan aklim almıyor uyan hemen
Bu saatlerde gayet normal dostUfaklık kalktı mı diye okudum hocam
Profil resmindeki sen misin dost@Metings1905 konuyu nie sahipsiz bırakıyorsun gece gece ve sen nasil yatıyorsun suan aklim almıyor uyan hemen
7 sene önceki halim hocam lokum gibi çocuktum eski fotolara bakarken denk geldim kısa bir nostalji olsun diye koydum puahbaProfil resmindeki sen misin dost
Vay be 7 sene önceki halin böyleyse şimdiki haline heralde abi derim direkt puhahaha bu arada yarın elmaslarimiz 750 oluyor bedava 250 hazır7 sene önceki halim hocam lokum gibi çocuktum eski fotolara bakarken denk geldim kısa bir nostalji olsun diye koydum puahba
Yok çok fark yok aslında biraz çirkinleştim ama hala giderim var gibi puabbaVay be 7 sene önceki halin böyleyse şimdiki haline heralde abi derim direkt puhahaha bu arada yarın elmaslarimiz 750 oluyor bedava 250 hazır
Ya hocam 250 artik beni tatmin etmiyor ki ben dün tek bette o parayı çeviriyordum salak gibi neyime guvenipte ceviriyordum hala onu çözemedim sen nie hala yatmadın 250 gelecek diye heyecan mi basti ne oldu puahhaVay be 7 sene önceki halin böyleyse şimdiki haline heralde abi derim direkt puhahaha bu arada yarın elmaslarimiz 750 oluyor bedava 250 hazır
Yav gece bir yürüyüşe çıktım arkadaşa denk geldim yok gel illa gece kulübünw gidecez dedi kiramadik gittik dost. Içerisi şampiyonlar ligi gibiydiYa hocam 250 artik beni tatmin etmiyor ki ben dün tek bette o parayı çeviriyordum salak gibi neyime guvenipte ceviriyordum hala onu çözemedim sen nie hala yatmadın 250 gelecek diye heyecan mi basti ne oldu puahha
Rahat ol piyasada asla aç kalmazsınYok çok fark yok aslında biraz çirkinleştim ama hala giderim var gibi puabba
Yaşıyorsun bu hayati yemin billa bizde hayat yaşıyoruz zannediyoruz kız felan dusurdun mu peki puahhaYav gece bir yürüyüşe çıktım arkadaşa denk geldim yok gel illa gece kulübünw gidecez dedi kiramadik gittik dost. Içerisi şampiyonlar ligi gibiydi
Artik bu piyasa tipe bakmiyor zaten gecen kızın biri gelip bana yolda yürürken omuz atti omuzum yerinden çıkacaktı puahha çok gaddar birine benziyordu zaten puahaRahat ol piyasada asla aç kalmazsın
Vala dost bir tane hatun yanaştı dans ediodu falan cok yanasmadim iki dk dışarı çıktım geldim baktım benim arkadaş karıya bira ısmarlıyo puhahahYaşıyorsun bu hayati yemin billa bizde hayat yaşıyoruz zannediyoruz kız felan dusurdun mu peki puahha
Vala öyle dost ama keşke kirsaydin hatunun omzu puhahahArtik bu piyasa tipe bakmiyor zaten gecen kızın biri gelip bana yolda yürürken omuz atti omuzum yerinden çıkacaktı puahha çok gaddar birine benziyordu zaten puaha
Kızlara el surulmez hocam onlar narin bir cicektirler puahbaVala öyle dost ama keşke kirsaydin hatunun omzu puhahah
Sen ne anlatıon beaBankam silindi 😁😁
Başka zaman tokat kemer kırbaç atmayı bilion ama dost puhahaKızlara el surulmez hocam onlar narin bir cicektirler puahba
Hesaba hiç para girişi veya çıkışı olmazsa tabi silinir aktif olacan az puahhaBankam silindi 😁😁
O isi ancak güzellik uykusuna yatan atam yapar bizi aşar o işler hocam puahaBaşka zaman tokat kemer kırbaç atmayı bilion ama dost puhaha
Atam şuan mışıl mışıl uyuyordurO isi ancak güzellik uykusuna yatan atam yapar bizi aşar o işler hocam puaha