- 24,035
- 22,474
- 113
Parasi olan adam uyur hocam bak metinde uyumus bi ben bide sen ayaktayız fakirliğin gözü kör olsun puahaAtam şuan mışıl mışıl uyuyordur
Parasi olan adam uyur hocam bak metinde uyumus bi ben bide sen ayaktayız fakirliğin gözü kör olsun puahaAtam şuan mışıl mışıl uyuyordur
Çok doğru dedin dost puhahaParasi olan adam uyur hocam bak metinde uyumus bi ben bide sen ayaktayız fakirliğin gözü kör olsun puaha
Dusun ki hocam metin uyuyor biz ayaktayız suan bu hayat harbiden çok acımasız puhahÇok doğru dedin dost puhaha
Suan 3 macta bildiğin gol olmasin diye var gücüyle mücadele veriyorlar hocam bugün de kazanç olmucak galiba yarınlar demek yeni umut demek iyi geceler tatlı rüyalar hocamNeyse yatiom ben iyi geceler dost kazanirsan IBAN var sende puhaha @Erhan2121
Maddi durumum el vermiyor dşdşdşdşHesaba hiç para girişi veya çıkışı olmazsa tabi silinir aktif olacan az puahha
İdare ediyoruz hocamdan nasıl anladın aq urfayıUrfa'nın neresindensin
Aramıza hoşgeldin artık neden forumdam ödül falan almam dediğimi anlarsın puahahYa hocam 250 artik beni tatmin etmiyor ki ben dün tek bette o parayı çeviriyordum salak gibi neyime guvenipte ceviriyordum hala onu çözemedim sen nie hala yatmadın 250 gelecek diye heyecan mi basti ne oldu puahha
MasumVay be 7 sene önceki halin böyleyse şimdiki haline heralde abi derim direkt puhahaha bu arada yarın elmaslarimiz 750 oluyor bedava 250 hazır
Senin ki neden 270 snsjsjsMasum
2000 olması gerek hocam.
her 750de başkanın kapıyı çalsak forum kapanır
@selamsizsabahsizMasum
2000 olması gerek hocam.
her 750de başkanın kapıyı çalsak forum kapanır
Millet 250 freebete gitmiştiSenin ki neden 270 snsjsjs
Kardeşim 250 de nakit olarak hesabına atıyorlar lâ freebet değil ki ikiside nakitMillet 250 freebete gitmişti
Biz 500 nakite ondan dost
Günaydın
250yi siteye yatırdılar diye biliyorumKardeşim 250 de nakit olarak hesabına atıyorlar lâ freebet değil ki ikiside nakit
250 de trx olarak gönderildi ayrıca sanki siteye eklese ne olacaktı sankim sen 500ü siteye eklemedin ensnss250yi siteye yatırdılar diye biliyorum
500ü trx olarak göndermişti
Eklemedim250 de trx olarak gönderildi ayrıca sanki siteye eklese ne olacaktı sankim sen 500ü siteye eklemedin ensnss
Antepli sen misinArkdaşlar günaydın gardımızı alalım kahpelerle mücadele için yeni bir gün hata lüksü sıfır başliyoruz