Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,932
22,352
113
Vay be 7 sene önceki halin böyleyse şimdiki haline heralde abi derim direkt puhahaha bu arada yarın elmaslarimiz 750 oluyor bedava 250 hazır
Ya hocam 250 artik beni tatmin etmiyor ki ben dün tek bette o parayı çeviriyordum salak gibi neyime guvenipte ceviriyordum hala onu çözemedim sen nie hala yatmadın 250 gelecek diye heyecan mi basti ne oldu puahha

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Ya hocam 250 artik beni tatmin etmiyor ki ben dün tek bette o parayı çeviriyordum salak gibi neyime guvenipte ceviriyordum hala onu çözemedim sen nie hala yatmadın 250 gelecek diye heyecan mi basti ne oldu puahha
Yav gece bir yürüyüşe çıktım arkadaşa denk geldim yok gel illa gece kulübünw gidecez dedi kiramadik gittik dost. Içerisi şampiyonlar ligi gibiydi

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Yaşıyorsun bu hayati yemin billa bizde hayat yaşıyoruz zannediyoruz kız felan dusurdun mu peki puahha
Vala dost bir tane hatun yanaştı dans ediodu falan cok yanasmadim iki dk dışarı çıktım geldim baktım benim arkadaş karıya bira ısmarlıyo puhahah