- 12,767
- 6,059
- 113
Benden gunah gitti bu cocuk ıcın çok ugrastım cabaladım geri kazannırım diye ama yapcak bsey yokmuş
Bende yok dostumBu ferdinin numarası olan varmı @Fterim1905 sende varmı nmarası hocam
Kardeşim konu aç çok sorunsa saha önce de söylemiştim burası zaten mimli para pul borç işleri konuşulmasın burdaBenden gunah gitti bu cocuk ıcın çok ugrastım cabaladım geri kazannırım diye ama yapcak bsey yokmuş
O yok bu yok kankam dıyordunBende yok dostum
Kımler gelmıs kimlerKardeşim konu aç çok sorunsa saha önce de söylemiştim burası zaten mimli para pul borç işleri konuşulmasın burda
Adamın ailesine ne diycem ssnsjsjshshs@Mrlbra daha komusunu acmycam
Suan kardesıyle knusuykrumAdamın ailesine ne diycem ssnsjsjshshs
Onu nerden buldunSuan kardesıyle knusuykrum
Ahahahaha kardeşini nerden buldun awSuan kardesıyle knusuykrum
Tiktoktan benden kımse calamaz reis s..tım bunu smdıAhahahaha kardeşini nerden buldun aw
Paıaıskskskks vay aw ksdkks patladımTiktoktan benden kımse calamaz reis s..tım bunu smdı
Belkı onun hesabı bazen o kullandı burdaLavuga bak abımın shapları caldılar dyor bıde yanyanalar sanırım bunlar tesko baba
Ss at bizde görelim wjwwkjwwLavuga bak abımın shapları caldılar dyor bıde yanyanalar sanırım bunlar tesko baba
Sen naptın lâ sesın çıkmadı halloldumuPaıaıskskskks vay aw ksdkks patladım
Nooo batık herşey @Erhan2121 den farkım yokSen naptın lâ sesın çıkmadı halloldumu