- 12,760
- 6,056
- 113
Mrlbra de bekliyor 1400 de puahajsh
Sole konudan banlanNooo batık herşey @Erhan2121 den farkım yok
Dede ye kadar gıder olayHalledıcem babasınınarycam smdı lardesı agladı 7 dkdır
Kımın borcu varsa gelsın yarı yarıya tahsıl edıcem yarısına el koyarımDede ye kadar gıder olay
@Mrlbra saolsun kocaman küfür yazdı canlandı hoca osurursa cemaat sıcarmısKonunun seviyeye bak her geçen gün daha da dibe batiyor benide baanlayin konudan
Madem böyle yapilacak borç vermeyin arkadaş saçma sapan işlerKonunun başlığını tahsilat ekibi diye değiştirmek lazim
İradeniz yok mu kardeşim ban olmazsa ille yazıyor musunuz 🤣 losers bağımlısı nı oldunuz sjsjsjsKonunun seviyeye bak her geçen gün daha da dibe batiyor benide baanlayin konudan
ne kadar vermişler ferdiye ben de bunu adam sanıp ödül atmıştımMadem böyle yapilacak borç vermeyin arkadaş saçma sapan işler
Ferdi konusu yasak burda alacağınılan konu açsınne kadar vermişler ferdiye ben de bunu adam sanıp ödül atmıştım
@jakadal5252Ferdi konusu yasak burda alacağınılan konu açsın
Sence mevzu borcmu? Ben 35 yaşındayım cocuk kansırıe gını p.tesı salı carsmaba persembe cuma cöt3sı her gun gece 1 de aende gece 12 de sende diyor. Buda can demi. Yoksa yok de olum 700 lira benım 5 paket sıgaram dedım yok de ama bana yalan konusma dedım. Yok kesın dedı bak 6 gundur her gun kesın dedıç 6 gundur hergun olm yoksa kesın deme dedım. Sabırda bıyere kadar mevzunun rakamla alakası yokMadem böyle yapilacak borç vermeyin arkadaş saçma sapan işler
Sen dedın ya resımlerı at dıye reis yazmyodum awn attırdın resımleeı 🤣Ferdi konusu yasak burda alacağınılan konu açsın
Farkedersen yazmiyorum duzgun biri etiket falan atmadikcaİradeniz yok mu kardeşim ban olmazsa ille yazıyor musunuz 🤣 losers bağımlısı nı oldunuz sjsjsjs