- 24,254
- 22,825
- 113
O isi artik ben yapamam başkasına yapis sen suanlik2.30 gelımmı kanka
O isi artik ben yapamam başkasına yapis sen suanlik2.30 gelımmı kanka
Aynen başladım bile bakalim sonuc ne olcak puhahMahalleden okuldan iş yerınden arkadaşlara whts yazmaya basla
Salıhte akıllandı ugramıyorO isi artik ben yapamam başkasına yapis sen suanlik
Taktık verım kanka önce nabıyon felan de ıkı gecmısls alakalı bır anı anlat sonra hıc beklemedıgı anda çat soyleAynen başladım bile bakalim sonuc ne olcak puhah
Bende artık zengin olursam gizli takılacam Salih akıllanmaz ama kusura bakmasın atam oldumu sana yine koklatir ama ben sana koklatmicam artik puahahSalıhte akıllandı ugramıyor
Sen ışin ehlisin fikrini beyan ettiğin için tsk ederim puahhaTaktık verım kanka önce nabıyon felan de ıkı gecmısls alakalı bır anı anlat sonra hıc beklemedıgı anda çat soyle
Elbet döner devran kardesımBende artık zengin olursam gizli takılacam Salih akıllanmaz ama kusura bakmasın atam oldumu sana yine koklatir ama ben sana koklatmicam artik puahah
Valla banka hesabıma baktım 5 lira var olmaz öle bi yolunu bulup yükselmem lazim para ne kotu iletmiş onu anladım biraz alıştık paraya simdi olmayınca insan dayanamiyor puhahaElbet döner devran kardesım
Allah'tan kredı felan çıkmıyorValla banka hesabıma baktım 5 lira var olmaz öle bi yolunu bulup yükselmem lazim para ne kotu iletmiş onu anladım biraz alıştık paraya simdi olmayınca insan dayanamiyor puhaha
50k ye telefon alabilirim 50k finansman kredim var suan dünden beri düşünüyorum da bilmiyorumAllah'tan kredı felan çıkmıyor
La dur allah askına bı dur mantıklı ol hırslısın şuan giden gelse ne olcak az dur. Girme borca bi anlık hırsla50k ye telefon alabilirim 50k finansman kredim var suan dünden beri düşünüyorum da bilmiyorum
Guzelmıs 50 k gerı donersın güzel maçlar var50k ye telefon alabilirim 50k finansman kredim var suan dünden beri düşünüyorum da bilmiyorum
Para ileti kotu birseymis be kanka insan alistimi olmadığında insan dayanamiyor kiLa dur allah askına bı dur mantıklı ol hırslısın şuan giden gelse ne olcak az dur. Girme borca bi anlık hırsla
Finansman 50 taksıtle alcak 20 bınlık tel alsa 30 32 ye gelcek satarsa 16 17 ye en baba satcak arqdakı zarar cok buyukGuzelmıs 50 k gerı donersın güzel maçlar var
Mac oynamıyorum ben benim derdim 7ler o oyunu icat eden enbesillen derdimGuzelmıs 50 k gerı donersın güzel maçlar var
Para illetimi kumar illetimi? 1 2 milyon cektım ben bu illetten o radı aldım hereey alt ust oldu. Yapma etme bırak bısey alıp satma. Kredi ckıyosa faizsiz verıyolar ya onu al ama zarar edecegın bsey alıp satmaPara ileti kotu birseymis be kanka insan alistimi olmadığında insan dayanamiyor ki
Yok kanka 50k lik tel alıp aynı anda telefoncuya geri satıp 45k alirim tanıdık telefoncu var bugune kadar 10 kere aldim daha 3 gün once 16k vardi tel taksit kapattımFinansman 50 taksıtle alcak 20 bınlık tel alsa 30 32 ye gelcek satarsa 16 17 ye en baba satcak arqdakı zarar cok buyuk
He bak mantıklıymış ne duruyosun ozaman kardeşim 🤣🤣Yok kanka 50k lik tel alıp aynı anda telefoncuya geri satıp 45k alirim tanıdık telefoncu var bugune kadar 10 kere aldim daha 3 gün once 16k vardi tel taksit kapattım
Kredi cikmiyor kanka suan iş olmadigi icinPara illetimi kumar illetimi? 1 2 milyon cektım ben bu illetten o radı aldım hereey alt ust oldu. Yapma etme bırak bısey alıp satma. Kredi ckıyosa faizsiz verıyolar ya onu al ama zarar edecegın bsey alıp satma