Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
O degil 200k param olmustu ne güzel bir kuruşta borcum kalmamıştı nasil bi gecede o parayı hiç ettim aklim almıyor
Erhan geriye dönüp kalırsan kaybedersın onune bak gıden gıttı he suan 10 20 yatırdın sen 200 kazancam dıye odaklanma gıden gıttı. Suan ne alırsan kar ona bak. Bu iş hep böyledir kapılmadan. 15 gündür 100 bın borc ödedim. Cepte 1 lita yok suan krızdeyım ama umrumdada değil olursa oynarım

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,385
23,003
113
Erhan geriye dönüp kalırsan kaybedersın onune bak gıden gıttı he suan 10 20 yatırdın sen 200 kazancam dıye odaklanma gıden gıttı. Suan ne alırsan kar ona bak. Bu iş hep böyledir kapılmadan. 15 gündür 100 bın borc ödedim. Cepte 1 lita yok suan krızdeyım ama umrumdada değil olursa oynarım
Aynen haklısın valla unuturuz zaten 1 2 gune eyw dost

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,620
12,882
113
Bugün 1k için öyle böyle zora girmedim. Sabahtan beri bakmadık kapı kalmadı. Ve bu forumda hiç muhabbetimiz olmayan adam dm den yazıp yardımcı oldu. Eskiden olanlar neysede bugün harbiden bu loser's konusu sonsuzda dek kapandı benim için.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,385
23,003
113
Bugün 1k için öyle böyle zora girmedim. Sabahtan beri bakmadık kapı kalmadı. Ve bu forumda hiç muhabbetimiz olmayan adam dm den yazıp yardımcı oldu. Eskiden olanlar neysede bugün harbiden bu loser's konusu sonsuzda dek kapandı benim için.
Puhhaa dilenmeye çıktım dışarı yerde para arıyorum suan

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,385
23,003
113
Erhanım hwrseyi üzerine alınmak zorunda değilsin kardeşim. Sana bişey demedik.
Bugun egede aynisini yapti simdi sende yasimiz küçük değil inanki bu söylemler bana çok çocukça geliyor sözlerin beni kapsamıyor biliyorum ama kimse kimseyi bu konuya zorlan dahil etmiyor canin istemiyorsa girme konuya canin istedimi girersin admını etiket edip beni bu konudan yasaklayın demek sahsen seni sevdiğim için uzdu beni yine karar senin kararın yapacak birsey yok

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,631
22,530
113
Olupta esırgeyecek düşüncede bırı yok kardesım burda

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,620
12,882
113
Bugun egede aynisini yapti simdi sende yasimiz küçük değil inanki bu söylemler bana çok çocukça geliyor sözlerin beni kapsamıyor biliyorum ama kimse kimseyi bu konuya zorlan dahil etmiyor canin istemiyorsa girme konuya canin istedimi girersin admını etiket edip beni bu konudan yasaklayın demek sahsen seni sevdiğim için uzdu beni yine karar senin kararın yapacak birsey yok
Seni bende severim fikrinede saygı duymakla beraber bu konuda ne tartışmak nede uzatmak istemiyorum. İyi forumlar