- 24,385
- 23,003
- 113
Az önce alma diyordun erken döndün kararından puhahaHe bak mantıklıymış ne duruyosun ozaman kardeşim 🤣🤣
Az önce alma diyordun erken döndün kararından puhahaHe bak mantıklıymış ne duruyosun ozaman kardeşim 🤣🤣
Zarar buyuk olur dıye dedım. Zarar minımummuşAz önce alma diyordun erken döndün kararından puhaha
Bakacam 1 2 gün sağa sola birsey bulamazsam alacam büyük ihtimalZarar buyuk olur dıye dedım. Zarar minımummuş
İnş güzel seyler olur dibe vurmazsın ne diyelim reis bu illet böyle maalesef bol şansBakacam 1 2 gün sağa sola birsey bulamazsam alacam büyük ihtimal
O degil 200k param olmustu ne güzel bir kuruşta borcum kalmamıştı nasil bi gecede o parayı hiç ettim aklim almıyorİnş güzel seyler olur dibe vurmazsın ne diyelim reis bu illet böyle maalesef bol şans
Erhan geriye dönüp kalırsan kaybedersın onune bak gıden gıttı he suan 10 20 yatırdın sen 200 kazancam dıye odaklanma gıden gıttı. Suan ne alırsan kar ona bak. Bu iş hep böyledir kapılmadan. 15 gündür 100 bın borc ödedim. Cepte 1 lita yok suan krızdeyım ama umrumdada değil olursa oynarımO degil 200k param olmustu ne güzel bir kuruşta borcum kalmamıştı nasil bi gecede o parayı hiç ettim aklim almıyor
Aynen haklısın valla unuturuz zaten 1 2 gune eyw dostErhan geriye dönüp kalırsan kaybedersın onune bak gıden gıttı he suan 10 20 yatırdın sen 200 kazancam dıye odaklanma gıden gıttı. Suan ne alırsan kar ona bak. Bu iş hep böyledir kapılmadan. 15 gündür 100 bın borc ödedim. Cepte 1 lita yok suan krızdeyım ama umrumdada değil olursa oynarım
Puhhaa dilenmeye çıktım dışarı yerde para arıyorum suanBugün 1k için öyle böyle zora girmedim. Sabahtan beri bakmadık kapı kalmadı. Ve bu forumda hiç muhabbetimiz olmayan adam dm den yazıp yardımcı oldu. Eskiden olanlar neysede bugün harbiden bu loser's konusu sonsuzda dek kapandı benim için.
Abi siz bugün iyimisiniz gerçekten ne oldu size bugünRica etsem beni konudan yasaklar misin dostum @Shellac
Erhanım hwrseyi üzerine alınmak zorunda değilsin kardeşim. Sana bişey demedik.Puhhaa dilenmeye çıktım dışarı yerde para arıyorum suan
Bugun egede aynisini yapti simdi sende yasimiz küçük değil inanki bu söylemler bana çok çocukça geliyor sözlerin beni kapsamıyor biliyorum ama kimse kimseyi bu konuya zorlan dahil etmiyor canin istemiyorsa girme konuya canin istedimi girersin admını etiket edip beni bu konudan yasaklayın demek sahsen seni sevdiğim için uzdu beni yine karar senin kararın yapacak birsey yokErhanım hwrseyi üzerine alınmak zorunda değilsin kardeşim. Sana bişey demedik.
Olupta esırgeyecek düşüncede bırı yok kardesım burdaBugün 1k için öyle böyle zora girmedim. Sabahtan beri bakmadık kapı kalmadı. Ve bu forumda hiç muhabbetimiz olmayan adam dm den yazıp yardımcı oldu. Eskiden olanlar neysede bugün harbiden bu loser's konusu sonsuzda dek kapandı benim için.
Seni bende severim fikrinede saygı duymakla beraber bu konuda ne tartışmak nede uzatmak istemiyorum. İyi forumlarBugun egede aynisini yapti simdi sende yasimiz küçük değil inanki bu söylemler bana çok çocukça geliyor sözlerin beni kapsamıyor biliyorum ama kimse kimseyi bu konuya zorlan dahil etmiyor canin istemiyorsa girme konuya canin istedimi girersin admını etiket edip beni bu konudan yasaklayın demek sahsen seni sevdiğim için uzdu beni yine karar senin kararın yapacak birsey yok