Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,564
10,387
113
Espridi tm da bende sevmeye başlamıştım seni ve sevdiğim insanlara da yararim dokunur gelip snaa da sürekli rol parası atabilirdim durumunu bilmiyordum ve sana para atmış olsaydım suan kahrolurdum dusun 100k gelirin var adam kupon atmış 500 e 1k veriyor adam 400 unu dağıtacak kendi parana bakmadan utanmadan gidip o gariban adanin 200 lirasına göz dikip rol takip ediyorsun gelip bana rol takip etmiyorum deme lütfen
Benim kimsenin parasında gözüm yok önce cümleleri ni seçerek yazarsan sevinirim ikincisi ben memur olduğumu ilk kez söylemiyorum burda defalarca dile getirdim

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,564
10,387
113
Bu konu 2 aydır çok ciddi amacını aştığı görülmekteydi lakin bugün konuşulanlar bence son noktaydi. Keşke bu seviyeye dusmeseydi bu konu. Herkes herkese mutlaka dokunuyordur ama bu ne zmn dillendirilmeye başlanırsa işte o zmn anlamını yitirir. İnsanlar aptal yada cahil değil. Kim dağıtıyor, kim yardımcı oluyor bence zaten herkes görür bilir. Kalp kirmayin beyler
Bende buna tutuluyorum benimle bir kere al ver yapmamış adamların bana posta koyması delirtiyor bunu en iyi sen bilirsin bana dönüş yaptığın kadar dönüşüm oldu mu sana kardeşim

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Uzatmayın beyler herkes kendi hayatına baksjn

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,715
17,878
113
Adam kendi ağzıyla söylüyor bizde yorum yapınca suçlu oluyoruz insanlar hakkaten garip ya

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,557
12,798
113
Bende buna tutuluyorum benimle bir kere al ver yapmamış adamların bana posta koyması delirtiyor bunu en iyi sen bilirsin bana dönüş yaptığın kadar dönüşüm oldu mu sana kardeşim
Ben kimseye ne attığından bahsederim ne aldığımdan dostum. Zira dagittirken de burdan dağıtırım, alırken de burda alırım. Herkes görüyordur. Lakin özelden de alışverişim olan insanlar var. Evet bunlardan biride sensin ben kendi adim için konuşabilirim doğrudur