- 22,435
- 23,079
- 113
YooohhaaaaRoll yazısı gördüm![]()
YooohhaaaaRoll yazısı gördüm![]()
Bildirim geliyorYooohhaaaa
Bekliyoruz kardeşimRoll yazısı gördüm![]()
Kime atıyoruz ibanıBekliyoruz kardeşim
Ssbah yaptın ya noldu o laBildirim geliyor![]()
Biz bugün sana atacazKime atıyoruz ibanı![]()
Gıdıyor avusturlya lıgıne alt alıyorSsbah yaptın ya noldu o la
2 adımda patates olduk meto sübliminal mesajlarla yatırdıSsbah yaptın ya noldu o la
Tamam sen bana ama ben kime atıcam biri bana atsın parayı ben dağıtırımBiz bugün sana atacaz
Bunlar arama yerıne roll yazıp f5 çekiyolar serıYooohhaaaa
Onun canı sıkkın demekki yanlış anladı cümleyi uzatmayalım normale dönünce tekrar okurGıdıyor avusturlya lıgıne alt alıyor
Senin kumar krizin tutmuş çok belli ediyorsunBunlar arama yerıne roll yazıp f5 çekiyolar serı
Bir gece de Polat Alemdar 6 babanın canını almisti bende bir gece de kendim için servet olan parayi kaybettim artık fakirlikte 1 sıradayım dostumTamam sen bana ama ben kime atıcam biri bana atsın parayı ben dağıtırım![]()
Neyı uzatmayalımOnun canı sıkkın demekki yanlış anladı cümleyi uzatmayalım normale dönünce tekrar okur
O konuyuNeyı uzatmayalım
Wasıldan bahsediyorum suanO konuyu
Dostum sıkma canını olur böyle şeyler kumar hayatı herşey yaşanıyor bir kaç kişi bilir buradan 1 buçuk yıl oluyor maaaşı 3 saatte kumara verdim sabah işe gidecek param yoktu 2 gün sonra 200 tl deneme bonusdan çekip araba aldım yetmedi 2. Yi aldımBir gece de Polat Alemdar 6 babanın canını almisti bende bir gece de kendim için servet olan parayi kaybettim artık fakirlikte 1 sıradayım dostum
3 ne zaman alcan onu merak ettim suan puhahaDostum sıkma canını olur böyle şeyler kumar hayatı herşey yaşanıyor bir kaç kişi bilir buradan 1 buçuk yıl oluyor maaaşı 3 saatte kumara verdim sabah işe gidecek param yoktu 2 gün sonra 200 tl deneme bonusdan çekip araba aldım yetmedi 2. Yi aldım![]()
2. 10 gün önce aldım3 ne zaman alcan onu merak ettim suan puhaha
Losers i acil terket kardeşim zenginken neredeydin sen parayi arabaya verdikten sonra rol diyorsun uyanık seni puahba2. 10 gün önce aldım![]()