- 18,515
- 16,838
- 113
Lan sananneeeeee sen niye giriyon aeayaaaBorcu var belki
Lan sananneeeeee sen niye giriyon aeayaaaBorcu var belki
EvetAç mısın açıkta mısın kardeşim
Lan sen harbı engellımısın nesın adamla ben konuşurken sen dahıl olmadın mı çuhahahahLan sananneeeeee sen niye giriyon aeayaaa
Yooo ben sana Eyüp maçını sordum yarın değil mü diyeLan sen harbı engellımısın nesın adamla ben konuşurken sen dahıl olmadın mı çuhahahah
Tamam orda araya gırdınYooo ben sana Eyüp maçını sordum yarın değil mü diye
Sen sahabete yatırım yapmayınca sakın kalamıyorsun anlasıldıYooo ben sana Eyüp maçını sordum yarın değil mü diye
Evet bayılıyom o bonusa vallaSen sahabete yatırım yapmayınca sakın kalamıyorsun anlasıldı
AgliyorumGeçmiş olsun kardeşim benim. Hatırlarsan geçen bana siz sabırsız adalarsinız o yüzden sürekli kazanır ama asla cebinizde o parayı tutamazsinjz demiştin. Ama ne yazık ki görüyorum ki sende bizim hastalığımıza yakalanmışsın. Oyun vermek istememiş neden bir gecede bu kadar zorlarsin ki hemde senin bilincinde olan bir adam neden zorlar anlamıyorum
Hoşbulduk kankamm@Mrlbra atam hosgeldin gözümüz yollarda kalmıştı etiket etiket iyisin ins
Zengin olmadin galiba bak simdi çok üzüldüm kamkamm puhhaaHoşbulduk kankamm
Agliyorum
Yokluğumuzda jilet ahmet öldü bundan sonra buranın atası benim falan demişsin kardeşim ğuajaZengin olmadin galiba bak simdi çok üzüldüm kamkamm puhhaa
Butra ve metin dedi bunu ben ısrarla atam buranın tek sahibidir dedimYokluğumuzda jilet ahmet öldü bundan sonra buranın atası benim falan demişsin kardeşim ğuaja
24 saat sürmedi 23 Nisan gibi bir şey oldu seninki😅Butra ve metin dedi bunu ben ısrarla atam buranın tek sahibidir dedim
Adamsın inanmamıştım zaten snsnsnButra ve metin dedi bunu ben ısrarla atam buranın tek sahibidir dedim
Aynen aynen paramız bitti sen laf sokmaya basla24 saat sürmedi 23 Nisan gibi bir şey oldu seninki😅
HahaahahAynen aynen paramız bitti sen laf sokmaya basla
Paran varken de sokuyodum ki olumAynen aynen paramız bitti sen laf sokmaya basla
Ben paran varken laf sokarım fakirken sokamam kardeşimAynen aynen paramız bitti sen laf sokmaya basla
Bu metin losers konusunda muazzam ayar veriyor atam insanın aklını çeliyor yok agasin yok pasasinAdamsın inanmamıştım zaten snsnsn