Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,552
10,371
113
Loser için acil terket kardeşim zenginken neredeydin sen parayi arabaya verdikten sonra rol diyorsun uyanık seni puahba
Dostum absürt gelebilir sana ama cebimden çok nadir oynarım kötü şeyler yaşadım ders çıkardım. Eşim de bende memuruz yetiyor akıllanınca yettiğini hatta arttığını anladım

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,237
22,816
113
Dostum absürt gelebilir sana ama cebimden çok nadir oynarım kötü şeyler yaşadım ders çıkardım. Eşim de bende memuruz yetiyor akıllanınca yettiğini hatta arttığını anladım
Ee bende bunu snaa soylim dostum cebimde para varken rol kovalamak kadar saçma birsey duymadim sen benim cebimden gitmesin diyorsun ama gozun milletin cebinde o ne olacak peki neyse tartışmaya gerek yok

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,552
10,371
113
Ee bende bunu snaa soylim dostum cebimde para varken rol kovalamak kadar saçma birsey duymadim sen benim cebimden gitmesin diyorsun ama gozun milletin cebinde o ne olacak peki neyse tartışmaya gerek yok
Hahhaha bende kendimi dışlıyorum konudan kimi etiketlemem gerekiyor

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,237
22,816
113
Hahhaha bende kendimi dışlıyorum konudan kimi etiketlemem gerekiyor
Ole bir hal tavır icindeydin ben bile snaa rol parası verecektim az kalsin benim isim gücüm bile yok sen ve esin memursunuz bide gelip burda bizden neden rol parası bekliyorsun kardeşim insanları anlamak mümkün değil harbiden

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,334
22,276
113
Ole bir hal tavır icindeydin ben bile snaa rol parası verecektim az kalsin benim isim gücüm bile yok sen ve esin memursunuz bide gelip burda bizden neden rol parası bekliyorsun kardeşim insanları anlamak mümkün değil harbiden
Bıde rahatça solemesı geçende 4k koydu kuponu buraya attı sonra kayboldu para bıttı geldı

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,552
10,371
113
Senin ruh halin iyi değil kaç defa senin rolünü takip ettim senden ne zaman bir talep de bulundum

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,237
22,816
113
Senin ruh halin iyi değil kaç defa senin rolünü takip ettim senden ne zaman bir talep de bulundum
La gecen rol de vardım param var benim dedim iban attimi dedin benden kac kere bu şekilde talepte bulundun iyimisin bugunde dedin bunu

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,552
10,371
113
La gecen rol de vardım param var benim dedim iban attimi dedin benden kac kere bu şekilde talepte bulundun iyimisin bugunde dedin bunu
Seninle az biraz diyaloğum var diye sana espiri yaptım bana burda bir tane Allah'ın kulu benden bunu istedi diyemez kimseden istemedim

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,552
10,371
113
QUOTE="AllanSaintMaximin, post: 7940336, member: 21433"]
Sen benim dağıttım paranın bırak yarısını çeyreğini dagitmamissindir boş yapma canim
[/QUOTE]
Bak ben seni tanımam etmem seninle hiç bir muhabbetim de olmadı ama bir gecede 20k dağıttığım oldu bilip bilmeden konuşma

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,237
22,816
113
Seninle az biraz diyaloğum var diye sana espiri yaptım bana burda bir tane Allah'ın kulu benden bunu istedi diyemez kimseden istemedim
Espridi tm da bende sevmeye başlamıştım seni ve sevdiğim insanlara da yararim dokunur gelip snaa da sürekli rol parası atabilirdim durumunu bilmiyordum ve sana para atmış olsaydım suan kahrolurdum dusun 100k gelirin var adam kupon atmış 500 e 1k veriyor adam 400 unu dağıtacak kendi parana bakmadan utanmadan gidip o gariban adanin 200 lirasına göz dikip rol takip ediyorsun gelip bana rol takip etmiyorum deme lütfen

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,525
12,736
113
Bu konu 2 aydır çok ciddi amacını aştığı görülmekteydi lakin bugün konuşulanlar bence son noktaydi. Keşke bu seviyeye dusmeseydi bu konu. Herkes herkese mutlaka dokunuyordur ama bu ne zmn dillendirilmeye başlanırsa işte o zmn anlamını yitirir. İnsanlar aptal yada cahil değil. Kim dağıtıyor, kim yardımcı oluyor bence zaten herkes görür bilir. Kalp kirmayin beyler