Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Bi daha sokma üzgünüm çünkü 2 gün laf etme bana dograrim bak seni barios a bağlama beni
Bu konu içinde valla parası varken ve parası yokken karakterler değişiyor kardeşim, biz ne zaman paran var diye seni yaladık da öyle cümle kuruyorsun.
Herkes dağıtım yapıyor bu konu içinde allah verdiğiniz paranın belasını versin dedirteceksiniz bana en son aralıksız her insan mı aynı tavıra girer yav.

Bu losers işinin tadı kaçmıştır şimdi bakıcam kimden kaç para ödül almışız geri gönderecem bu nedir konuya selam verdiğin an parayı alırken öyleydin para bitti böyle oldun oluyor deliriyorum artık şu muhabbete.

son mesajımdı @Shellac dost beni bu konudan süresiz yasaklar mısın

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Bu konu içinde valla parası varken ve parası yokken karakterler değişiyor kardeşim, biz ne zaman paran var diye seni yaladık da öyle cümle kuruyorsun.
Herkes dağıtım yapıyor bu konu içinde allah verdiğiniz paranın belasını versin dedirteceksiniz bana en son aralıksız her insan mı aynı tavıra girer yav.

Bu losers işinin tadı kaçmıştır şimdi bakıcam kimden kaç para ödül almışız geri gönderecem bu nedir konuya selam verdiğin an parayı alırken öyleydin para bitti böyle oldun oluyor deliriyorum artık şu muhabbete.

Sahabet alamayınca regl mı oldun beyaz adam bişey demedi sjjssj

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,241
22,817
113

Ben bu konuda hiç para muhabbeti yapmadım heleki sana hiç yapmadım