- 24,241
- 22,817
- 113
Bi daha sokma üzgünüm çünkü 2 gün laf etme bana dograrim bak seni barios a bağlama beniParan varken de sokuyodum ki olum
Bi daha sokma üzgünüm çünkü 2 gün laf etme bana dograrim bak seni barios a bağlama beniParan varken de sokuyodum ki olum
Iste gerçek lider puhhaaBen paran varken laf sokarım fakirken sokamam kardeşim
Bsbsbsabsb estağfurullah ınna binna sabirinIste gerçek lider puhhaa
Bu konu içinde valla parası varken ve parası yokken karakterler değişiyor kardeşim, biz ne zaman paran var diye seni yaladık da öyle cümle kuruyorsun.Bi daha sokma üzgünüm çünkü 2 gün laf etme bana dograrim bak seni barios a bağlama beni
O degil atam senin tarihte ban yediğin görülmemişti sen nasil ban yedinBsbsbsabsb estağfurullah ınna binna sabirin
Sen görmedin mi nasıl yediğimi djdjdjsO degil atam senin tarihte ban yediğin görülmemişti sen nasil ban yedin
Sahabet alamayınca regl mı oldun beyaz adam bişey demedi sjjssjBu konu içinde valla parası varken ve parası yokken karakterler değişiyor kardeşim, biz ne zaman paran var diye seni yaladık da öyle cümle kuruyorsun.
Herkes dağıtım yapıyor bu konu içinde allah verdiğiniz paranın belasını versin dedirteceksiniz bana en son aralıksız her insan mı aynı tavıra girer yav.
Bu losers işinin tadı kaçmıştır şimdi bakıcam kimden kaç para ödül almışız geri gönderecem bu nedir konuya selam verdiğin an parayı alırken öyleydin para bitti böyle oldun oluyor deliriyorum artık şu muhabbete.
son mesajımdı @Shellac dost beni bu konudan süresiz yasaklar mısın
Yok valla bende atam sapsap a bağladı yok oldu diyordum puhhaaSen görmedin mi nasıl yediğimi djdjdjs
Hakettim ama jsjsjssjsjsYok valla bende atam sapsap a bağladı yok oldu diyordum puhhaa
Zaten parasizlik seni yipratmisti iyi olmuş simdi seni mutlu olmus gördüm puhaaHakettim ama jsjsjssjsjs
Biz seninle hiç dmden konusmamışız beyaz bana dm atsanaZaten parasizlik seni yipratmisti iyi olmuş simdi seni mutlu olmus gördüm puhaa
Ben bu konuda hiç para muhabbeti yapmadım heleki sana hiç yapmadımBu konu içinde valla parası varken ve parası yokken karakterler değişiyor kardeşim, biz ne zaman paran var diye seni yaladık da öyle cümle kuruyorsun.
Herkes dağıtım yapıyor bu konu içinde allah verdiğiniz paranın belasını versin dedirteceksiniz bana en son aralıksız her insan mı aynı tavıra girer yav.
Bu losers işinin tadı kaçmıştır şimdi bakıcam kimden kaç para ödül almışız geri gönderecem bu nedir konuya selam verdiğin an parayı alırken öyleydin para bitti böyle oldun oluyor deliriyorum artık şu muhabbete.
son mesajımdı @Shellac dost beni bu konudan süresiz yasaklar mısın
Aynen dm demek yeni umutlar demek puhhhaaBiz seninle hiç dmden konusmamışız beyaz bana dm atsana
O yanlış tonladı senin cümlesyid mssndnBen bu konuda hiç para muhabbeti yapmadım heleki sana hiç yapmadım
Öyle bişey değilAynen dm demek yeni umutlar demek puhhhaa
Ege ne yapmaya calisti valla çözemedim jaka değilim ben bunu kendi bilmiyorsa zaten fazla söze gerek yok artıkO yanlış tonladı senin cümlesyid mssndn
Sen yokken erhan dedım sefir sensın otur koltuğa hemen rollendı herkese zınkÖyle bişey değil
Sahtekarsın jsjsSen yokken erhan dedım sefir sensın otur koltuğa hemen rollendı herkese zınk
Roll yazısı gördümSen yokken erhan dedım sefir sensın otur koltuğa hemen rollendı herkese zınk
SımplegarandorSahtekarsın jsjs