Atacaktım zaten dayı ama abarttın ayın 15ine girer girmez yazdığım her mesaja sapa saçma şeyler yazdın sevmem öyle insanı ben kusurada bakabilirsinRol yapalım tabiki...öğlen dedin akşam dedin gece oldu)
Dedim sana ekran alırım diye..şimdi rol vakti hadi bakalimEkli dosyayı görüntüle 786177
Vakti gelene kadar ne yazdım laAtacaktım zaten dayı ama abarttın ayın 15ine girer girmez yazdığım her mesaja sapa saçma şeyler yazdın sevmem öyle insanı ben kusurada bakabilirsin
Neyin dalgası dayı 300 lira için forumda ismimi mi lekeleyeceğim bu saatten sonra gider 100 200 mesajlı profilsiz kişilere para veririm en azından forumda aktiflik artar sıkıldım bu konulardan lütfen tartışma benimle 200 300 verememeyecğim söz değildiir ben 1100 lira kazanıp 600 ü dağıtan insanım rahat olabilirsin ama her dakika başı her yazdığım yere yazıyordun aklımda gibi şeyler diyordun sanki ben salağım ne dediğimi bilmiyorum da bana sürekli hatırlatmaya çalışıyorsunVakti gelene kadar ne yazdım la
Neyi abarttım
.gelip dm ye cvp mi verdin..yapamiyacagin iş için soz verme bidaha tamammi..
Sana ikikere msj yazdım onuda sen öğlen dediğin halde saat 4 de yazdım
.gülüp geçtin birşey demeden..insan bir şey der dimi..dalga geçtim de en azindan
Seninle tartışan yok,kasinmiyacaksin o vakit..yok yarın sana rol yaptırayım soz deyip ,sonra akşama kadar cvp vermiyerek bide üste çıkmaNeyin dalgası dayı 300 lira için forumda ismimi mi lekeleyeceğim bu saatten sonra gider 100 200 mesajlı profilsiz kişilere para veririm en azından forumda aktiflik artar sıkıldım bu konulardan lütfen tartışma benimle 200 300 verememeyecğim söz değildiir ben 1100 lira kazanıp 600 ü dağıtan insanım rahat olabilirsin ama her dakika başı her yazdığım yere yazıyordun aklımda gibi şeyler diyordun sanki ben salağım ne dediğimi bilmiyorum da bana sürekli hatırlatmaya çalışıyorsun
5 günde 750 kaybettim güne vurursan 150 yapıyor1 günde 200k kaybeden salak gördünüz mü ömrünüzde iste ben karsinizdayim
Büyük paraları idare etmek her zaman daha zordur çünkü her kaybettiğinde bı sonrakinde rahat kazanırım dersin çok geçmiş olsun1 günde 200k kaybeden salak gördünüz mü ömrünüzde iste ben karsinizdayim
Çok gecmıs olsun kardesım inşallah borç felan yapmadın1 günde 200k kaybeden salak gördünüz mü ömrünüzde iste ben karsinizdayim
Yok borc almadım ne kazandıysam kuruşuna kadar geri gitti 7ler dünden beri yedi bitirdi beniÇok gecmıs olsun kardesım inşallah borç felan yapmadın
Geçmiş olsun kardeşim, zaten böyle durumları iyi yönetsek sıfırı görmeyeceğiz.Yok borc almadım ne kazandıysam kuruşuna kadar geri gitti 7ler dünden beri yedi bitirdi beni
Borç yoksa uzulmeYok borc almadım ne kazandıysam kuruşuna kadar geri gitti 7ler dünden beri yedi bitirdi beni
Aynen 200k tek bi oyunda 1 binden fazla çevirmeme rağmen bir kere bile adam gibi ekran gelmedi bir kere gelse verdiğimin 2 katını alacaktım hayatımda hiç bole birseyye sahit olmadim dun 7 saat bugün 8 saat çevirdim toplam 15 saatte bir kere adam akilli ekran gelmedi şoktayım vallaGeçmiş olsun kardeşim, zaten böyle durumları iyi yönetsek sıfırı görmeyeceğiz.
Sağlık olsun, gene kazanılır borç harç yoksa
777 olan oyun muAynen 200k tek bi oyunda 1 binden fazla çevirmeme rağmen bir kere bile adam gibi ekran gelmedi bir kere gelse verdiğimin 2 katını alacaktım hayatımda hiç bole birseyye sahit olmadim dun 7 saat bugün 8 saat çevirdim toplam 15 saatte bir kere adam akilli ekran gelmedi şoktayım valla
Valla insan ister istemez kotu oluyor dun cebimde bakit 50k vardi altin vardi hesapta dünya para vardi suan 100tl param kaldi bir günde hayatım tersine döndü sakaa gibiBorç yoksa uzulme
Hallolur kalkarız beraberValla insan ister istemez kotu oluyor dun cebimde bakit 50k vardi altin vardi hesapta dünya para vardi suan 100tl param kaldi bir günde hayatım tersine döndü sakaa gibi
Evet Allah belasını versin sürekli aldığım oyun 15 saat full oynamama rağmen bir kere de birsey vermedi nasil vermedi valla aklim almiyor777 olan oyun mu