- 12,760
- 6,056
- 113
Skma canını be kwrd3ssım sanal ortam benıde susturdu bılıyosun susturdugunu anladım ama komuyu blmyodumŞu reklam muhabeetine forumu savunduk diye 3 gun ban atti mod ona sinir oldum
Skma canını be kwrd3ssım sanal ortam benıde susturdu bılıyosun susturdugunu anladım ama komuyu blmyodumŞu reklam muhabeetine forumu savunduk diye 3 gun ban atti mod ona sinir oldum
3 saat içinde yatırmazsan iptal mi oluyoDun geceden berı kulısbetı cekemedım 1-2 kere para buldum 100-150 oldu 250 yapamadık bı turlu aglıcam 2 saat 49 dk boyunca
Yok aglama suremı yazdım 3 saat dıe3 saat içinde yatırmazsan iptal mi oluyo
Ya ne adamsın çok yaşa 😂Yok aglama suremı yazdım 3 saat dıe
Lan sız nıe her yazdıgıma gulupnuzYa ne adamsın çok yaşa 😂
Agacım hayat ağlamak için çok kısa napak gülüyoz 😂😂Lan sız nıe her yazdıgıma gulupnuz
Benden para istemiş yok dedim cimri yalancı demiş, sonra bildiririm dedim.Agacım hayat ağlamak için çok kısa napak gülüyoz 😂😂
Konu acsaydın admınlerıde etıketleBenden para istemiş yok dedim cimri yalancı demiş, sonra bildiririm dedim.
mesajı düzenlemiş’ Kur’an yolla bana’ diye 😅 hastayım bu çocuğa güldüğüm için bildirmedim
😅😅😅Konu acsaydın admınlerıde etıketle
Parayı bu arkadaş mı istemişBenden para istemiş yok dedim cimri yalancı demiş, sonra bildiririm dedim.
mesajı düzenlemiş’ Kur’an yolla bana’ diye 😅 hastayım bu çocuğa güldüğüm için bildirmedim
Msj duzenlesede mod eski msji görüyor..düzenlemek boşBenden para istemiş yok dedim cimri yalancı demiş, sonra bildiririm dedim.
Aynısını dedim de, bildirmedim tabiMsj duzenlesede mod eski msji görüyor..düzenlemek boş
2. Kez elmas almak 2000 elması alınca freebet@Başkan başkan biz bu elmaslar ile kendi içimizde kumar oynasak nasıl olur, milleti üteriz.
Küçükken mahallede misket oynardık onun gibi işte 😅
Kaç frebeet veryo o 250 mi2. Kez elmas almak 2000 elması alınca freebet
SanırmKaç frebeet veryo o 250 mi
Öyleyse tırt laSanırm
Mis gibiSanırm
Tek sorun ne pekıMis gibi
Salih bugün kalkmıyor muydu banıMis gibi