Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Atacaktım zaten dayı ama abarttın ayın 15ine girer girmez yazdığım her mesaja sapa saçma şeyler yazdın sevmem öyle insanı ben kusurada bakabilirsin
Vakti gelene kadar ne yazdım la

Neyi abarttım
.gelip dm ye cvp mi verdin..yapamiyacagin iş için soz verme bidaha tamammi..
Sana ikikere msj yazdım onuda sen öğlen dediğin halde saat 4 de yazdım
.gülüp geçtin birşey demeden..insan bir şey der dimi..dalga geçtim de en azindan

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,991
11,359
113
Vakti gelene kadar ne yazdım la

Neyi abarttım
.gelip dm ye cvp mi verdin..yapamiyacagin iş için soz verme bidaha tamammi..
Sana ikikere msj yazdım onuda sen öğlen dediğin halde saat 4 de yazdım
.gülüp geçtin birşey demeden..insan bir şey der dimi..dalga geçtim de en azindan
Neyin dalgası dayı 300 lira için forumda ismimi mi lekeleyeceğim bu saatten sonra gider 100 200 mesajlı profilsiz kişilere para veririm en azından forumda aktiflik artar sıkıldım bu konulardan lütfen tartışma benimle 200 300 verememeyecğim söz değildiir ben 1100 lira kazanıp 600 ü dağıtan insanım rahat olabilirsin ama her dakika başı her yazdığım yere yazıyordun aklımda gibi şeyler diyordun sanki ben salağım ne dediğimi bilmiyorum da bana sürekli hatırlatmaya çalışıyorsun

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Neyin dalgası dayı 300 lira için forumda ismimi mi lekeleyeceğim bu saatten sonra gider 100 200 mesajlı profilsiz kişilere para veririm en azından forumda aktiflik artar sıkıldım bu konulardan lütfen tartışma benimle 200 300 verememeyecğim söz değildiir ben 1100 lira kazanıp 600 ü dağıtan insanım rahat olabilirsin ama her dakika başı her yazdığım yere yazıyordun aklımda gibi şeyler diyordun sanki ben salağım ne dediğimi bilmiyorum da bana sürekli hatırlatmaya çalışıyorsun
Seninle tartışan yok,kasinmiyacaksin o vakit..yok yarın sana rol yaptırayım soz deyip ,sonra akşama kadar cvp vermiyerek bide üste çıkma

Ben dalga gececegin adam değilim..yaptığın hiç hoş degil,,yaptığın hiç hoş değil..nokta..dahada cvp yok sana..

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,932
37,103
113
1 günde 200k kaybeden salak gördünüz mü ömrünüzde iste ben karsinizdayim
5 günde 750 kaybettim güne vurursan 150 yapıyor
Vadenin dolmasına 5 gün kala vadeyi bozup orayıda yemiştik
Üstüne kredi esnek hesap vs
Kendine haksızlık etme herkes illaki geçmiştir aynı yollardan

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,932
37,103
113
Aynen erhan giden gitsin boşver sinirle kredi vs olaylarına girme derim dahada kötü oluyor boşa borç ödemek

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,932
37,103
113
Şu analizci kral kardeşimiz dağıtım yaparsa banka hesabı bir hafta sonra para yüzü görecek ak

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,017
22,450
113
Geçmiş olsun kardeşim, zaten böyle durumları iyi yönetsek sıfırı görmeyeceğiz.
Sağlık olsun, gene kazanılır borç harç yoksa
Aynen 200k tek bi oyunda 1 binden fazla çevirmeme rağmen bir kere bile adam gibi ekran gelmedi bir kere gelse verdiğimin 2 katını alacaktım hayatımda hiç bole birseyye sahit olmadim dun 7 saat bugün 8 saat çevirdim toplam 15 saatte bir kere adam akilli ekran gelmedi şoktayım valla

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,266
22,243
113
Aynen 200k tek bi oyunda 1 binden fazla çevirmeme rağmen bir kere bile adam gibi ekran gelmedi bir kere gelse verdiğimin 2 katını alacaktım hayatımda hiç bole birseyye sahit olmadim dun 7 saat bugün 8 saat çevirdim toplam 15 saatte bir kere adam akilli ekran gelmedi şoktayım valla
777 olan oyun mu