Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Jaka alsin özel oran yoksa biçecek bizi galiba puhaha
Kumar krizi abi bi şey diyemeyiz bizde geciktirdik ben gizli saklı almadım gene konunun içinde böyle alenen aldım yani ama kriz anında sokulan laflar önemli, bir günümüz bir günümüzü tutmuyor ki aha kendisi yaşadı bizzat 80₺ sigara parası için çırpındığı günün akşamı parayı vurdu yani haksız mıyım

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Kumar krizi abi bi şey diyemeyiz bizde geciktirdik ben gizli saklı almadım gene konunun içinde böyle alenen aldım yani ama kriz anında sokulan laflar önemli, bir günümüz bir günümüzü tutmuyor ki aha kendisi yaşadı bizzat 80₺ sigara parası için çırpındığı günün akşamı parayı vurdu yani haksız mıyım
Valla değil geceden beri 30 k dan fazla cekmısım siteden. Demın vbet 250 eklemıs bnus 5 yaptım oynadıme etym. Ferdiye tutuldum yok soyle yok boyle nerden yanls yapyprum anlamadım

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,017
22,450
113
Cok haklisin valla

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Aha buda kumar krıdı olmadıgnın ıspatı acıkta 2 tane kponum var zaten neye krız olcak kanka sadece anlamadnz benı olsun s etScreenshot_20250514_200537_Chrome.jpg

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,533
17,478
113
Kelimesini yapacağınız iyiliği yapmayın baba bana da zamanında dünya kadar adam söz verdi bazısı tuttu bazısı tutmadı kalkıp da sözünü tutmayan adama özelden yazmadım ki o kadar parasız kaldığım dönemler olmasına rağmen hatri olan adamlarla alışveriş yapın hatri yoksa dillendirmeyin kötü gözüküyor