- 12,760
- 6,056
- 113
Erhanım valla parasnın a.. be reis anlamyorsun neyse bosver alsam nolvak 2 5 vercek 2 5 ben demın rulette sıfıra bastm anasnı satımJaka alsin özel oran yoksa biçecek bizi galiba puhaha
Erhanım valla parasnın a.. be reis anlamyorsun neyse bosver alsam nolvak 2 5 vercek 2 5 ben demın rulette sıfıra bastm anasnı satımJaka alsin özel oran yoksa biçecek bizi galiba puhaha
Kumar krizi abi bi şey diyemeyiz bizde geciktirdik ben gizli saklı almadım gene konunun içinde böyle alenen aldım yani ama kriz anında sokulan laflar önemli, bir günümüz bir günümüzü tutmuyor ki aha kendisi yaşadı bizzat 80₺ sigara parası için çırpındığı günün akşamı parayı vurdu yani haksız mıyımJaka alsin özel oran yoksa biçecek bizi galiba puhaha
Valla değil geceden beri 30 k dan fazla cekmısım siteden. Demın vbet 250 eklemıs bnus 5 yaptım oynadıme etym. Ferdiye tutuldum yok soyle yok boyle nerden yanls yapyprum anlamadımKumar krizi abi bi şey diyemeyiz bizde geciktirdik ben gizli saklı almadım gene konunun içinde böyle alenen aldım yani ama kriz anında sokulan laflar önemli, bir günümüz bir günümüzü tutmuyor ki aha kendisi yaşadı bizzat 80₺ sigara parası için çırpındığı günün akşamı parayı vurdu yani haksız mıyım
Cok haklisin vallaKumar krizi abi bi şey diyemeyiz bizde geciktirdik ben gizli saklı almadım gene konunun içinde böyle alenen aldım yani ama kriz anında sokulan laflar önemli, bir günümüz bir günümüzü tutmuyor ki aha kendisi yaşadı bizzat 80₺ sigara parası için çırpındığı günün akşamı parayı vurdu yani haksız mıyım
İlyarı 2 veya 3.5 üst hayırlınolsunŞeytan diyor onayla bas gs
BasŞeytan diyor onayla bas gs
Ben mal satmam kredi çekmem valla ölsem gene yapmam, eğer onları yapsaydım şimdiye Eminönü’nde ayakkabı siliyodumİlyarı 2 veya 3.5 üst hayırlınolsun
Yapma sakin 60k parayi bulamayız uğraştırma biziŞeytan diyor onayla bas gs
Şeytan olduğunu kanıtlaman hoşuma gitti
Aha buda kumar krıdı olmadıgnın ıspatı acıkta 2 tane kponum var zaten neye krız olcak kanka sadece anlamadnz benı olsun s etKumar krizi abi bi şey diyemeyiz bizde geciktirdik ben gizli saklı almadım gene konunun içinde böyle alenen aldım yani ama kriz anında sokulan laflar önemli, bir günümüz bir günümüzü tutmuyor ki aha kendisi yaşadı bizzat 80₺ sigara parası için çırpındığı günün akşamı parayı vurdu yani haksız mıyım
Kardeşim lafı Ferdi’ye sokuyosan benim gibi açık açık ‘Ferdi sen karaktersiz şeref yoksunu dolandırıcı herifin tekisin’ yazAha buda kumar krıdı olmadıgnın ıspatı acıkta 2 tane kponum var zaten neye krız olcak kanka sadece anlamadnz benı olsun s et
Diycek bsey yok yarında sabah olur hele olsunKardeşim lafı Ferdi’ye sokuyosan benim gibi açık açık ‘Ferdi sen karaktersiz şeref yoksunu dolandırıcı herifin tekisin’ yaz
Kankam ben senı anlıyoruö boşver onlarıAha buda kumar krıdı olmadıgnın ıspatı acıkta 2 tane kponum var zaten neye krız olcak kanka sadece anlamadnz benı olsun s etEkli dosyayı görüntüle 785030
Ayrıca olum sen daha demin kendin yazmadın mı holi özel oran alamadım sinirim ona diye 😅Aha buda kumar krıdı olmadıgnın ıspatı acıkta 2 tane kponum var zaten neye krız olcak kanka sadece anlamadnz benı olsun s etEkli dosyayı görüntüle 785030
Gizli zengin bol sansAha buda kumar krıdı olmadıgnın ıspatı acıkta 2 tane kponum var zaten neye krız olcak kanka sadece anlamadnz benı olsun s etEkli dosyayı görüntüle 785030
Olablır pskolojı kalmadı bendeAyrıca olum sen daha demin kendin yazmadın mı holi özel oran alamadım sinirim ona diye 😅
Bende dıyorum jaka neden yok ortada puahajAl buda gece cektıgım paranın saddece 1 i nunun gbı 4 tane cekmısım gece mevzu para degıl ozel oran hıc degıl zaten aldım 3 hedaptan ozel oranı Ekli dosyayı görüntüle 785034Ekli dosyayı görüntüle 785034