- 23,947
- 22,373
- 113
Kim seni enayi yerine koydu kardesim sır perdesini arala da ole konus ikilemde bırakma sende insaniİyilik ayrı enayi yerine koyulmak ayrı ikisinin arasında çok fark var
Kim seni enayi yerine koydu kardesim sır perdesini arala da ole konus ikilemde bırakma sende insaniİyilik ayrı enayi yerine koyulmak ayrı ikisinin arasında çok fark var
Kardeşim Allah' aşkına kime dolandıeıldıysan mesaj at o adama 🤣 günde 50 kere enayilik konusu açıyon belli ki birine para vermişsün vermemiş ama konu borç değilde ben 3 k dağıttom ama kimse bana dağıtmadı ise ona alıştık karşılık beklemeden dağıtıyoruz zatenİyilik ayrı enayi yerine koyulmak ayrı ikisinin arasında çok fark var
Sorun ne dost söyle de bilelimİyilik ayrı enayi yerine koyulmak ayrı ikisinin arasında çok fark var
Sana diyor gibi parası olan sensin snsnsnKim seni enayi yerine koydu kardesim sır perdesini arala da ole konus ikilemde bırakma sende insani
Ben de öyle bir hissiyat aldım puhahaSana diyor gibi parası olan sensin snsnsn
Tam da sana 10k atmak üzereyken bunu gördüm, sağlık olsun diyelim o zaman
Kardeşim Allah' aşkına kime dolandıeıldıysan mesaj at o adama 🤣 günde 50 kere enayilik konusu açıyon belli ki birine para vermişsün vermemiş ama konu borç değilde ben 3 k dağıttom ama kimse bana dağıtmadı ise ona alıştık karşılık beklemeden dağıtıyoruz zaten
S..medik bi kulagımızın arkası kaldı en son ferdıye tokatlandık pazartesiydı salı oldu salı carsamba dedı bugun yarın sabah dedi.Kim seni enayi yerine koydu kardesim sır perdesini arala da ole konus ikilemde bırakma sende insani
Saçlar dökülmediyse tam parasızlık sayılmaz dostSaçımızı parasızlıktan evde üçe vurduk peder makine almıştı kısmet bugüneymiş
Aynaya bakma boşverSaçımızı parasızlıktan evde üçe vurduk peder makine almıştı kısmet bugüneymiş
Ferdiye atmayın kardeşim atmayın. Atarsanız da geri dönmeyecekmis gibi atınS..medik bi kulagımızın arkası kaldı en son ferdıye tokatlandık pazartesiydı salı oldu salı carsamba dedı bugun yarın sabah dedi.
Hala ferdi diyor sjsjjsS..medik bi kulagımızın arkası kaldı en son ferdıye tokatlandık pazartesiydı salı oldu salı carsamba dedı bugun yarın sabah dedi.
Ben bu forumda kimseden borc almadım atamSana diyor gibi parası olan sensin snsnsn
Borş değil demek ki konu zenginsin ya ona ödül vermediysen sjsjjsjs çünkü sen ne zaman konuda olsan enayilik konusu açılıyor ajajajBen bu forumda kimseden borc almadım atam
Ferdi ölmedi mi hocam ben öldu olarak biliyorum puahhaFerdiye atmayın kardeşim atmayın. Atarsanız da geri dönmeyecekmis gibi atın
Yok bu sondu ferdi değil kimseye yok hocam. Muhabbet got fot super ama işin içine para girince gerek yok. Allah senı ınandırsın 14 gunde hesaba giren para bu. Para degıl mevzu enayı yerıne kpyulmak bunu kimse anlamaz 1000 3000 5000 nedir mıktwr veya para degıl niyet onemlı. 35 yasına gelmişim enayi yerine koyulmak ınsanın zoruna gıdıyorFerdiye atmayın kardeşim atmayın. Atarsanız da geri dönmeyecekmis gibi atın
Yok hâlâ buralarda dost puhahaFerdi ölmedi mi hocam ben öldu olarak biliyorum puahha
Valla jaka lafları bana soktuğunun farkındayım sessiz kalıp izliyorum ama sana gün gün açıklıyorum sen yazmadan dahi, zaten ikili diyalog kuruyoruz beni bu forumun yarısı tanıyor ve hepsi fe biliyor ki bende para pul kalmaz kimseyi de enayi yerine koymam.S..medik bi kulagımızın arkası kaldı en son ferdıye tokatlandık pazartesiydı salı oldu salı carsamba dedı bugun yarın sabah dedi.
Puhahah evi inlettim 10 tane adam var bu konuda arkadaşa da sıra gelir elbet adam çok atam benim suçum yok yaniBorş değil demek ki konu zenginsin ya ona ödül vermediysen sjsjjsjs çünkü sen ne zaman konuda olsan enayilik konusu açılıyor ajajaj
Alakası yok ben kıme ne attysam beklentısız attm borclar hariıcBorş değil demek ki konu zenginsin ya ona ödül vermediysen sjsjjsjs çünkü sen ne zaman konuda olsan enayilik konusu açılıyor ajajaj