- 18,515
- 16,838
- 113
Kredi açılıyo şu an fırıncıyaSen ne zaman maaş alıyorsun atam
Kredi açılıyo şu an fırıncıyaSen ne zaman maaş alıyorsun atam
Olsun buda nasip. Yaşayıp bunuda öğrendik ders aldıkKeske olsa bizde alsak
Biz tek bir kişi harici kredi almıyıeuzKredi açılıyo şu an fırıncıya
Demek sapsap 6 gün sonra konuya dahil olacak maaş alda paran olsun atam kalibim dayanmıyor artık seni bu durumda görünce6 gün sonra
Şimdi bende para olsa 10K versem maaş’ds öde desem almıcan mıBiz tek bir kişi harici kredi almıyıeuz
Tamam kardeşim öyle yapacağım ama sırf senin için yoksa hiç yapasım yoktuD
Demek sapsap 6 gün sonra konuya dahil olacak maaş alda paran olsun atam kalibim dayanmıyor artık seni bu durumda görünce
HayırŞimdi bende para olsa 10K versem maaş’ds öde desem almıcan mı
Gecen abimden 200 lira istedim vermedi hayat eski hayat değil insan yaşayarak öğreniyor burda ki insanlardan beklenti içine girmek çok yanlış olur benceOlsun buda nasip. Yaşayıp bunuda öğrendik ders aldık
Kumar için 10 k borç alcam maaşta diye hemde sonra maaşı oraya baplıcam bir ay boşa gidecek snsjsŞimdi bende para olsa 10K versem maaş’ds öde desem almıcan mı
Yoktur la kardeş kardeşe 200₺ de verir aqGecen abimden 200 lira istedim vermedi hayat eski hayat değil insan yaşayarak öğreniyor burda ki insanlardan beklenti içine girmek çok yanlış olur bence
Genel 😅Kumar için 10 k borç alcam maaşta diye hemde sonra maaşı oraya baplıcam bir ay boşa gidecek snsjs
Adam zengin geyik yapıyor aw sende ciddiye alıyon shshsYoktur la kardeş kardeşe 200₺ de verir aq
Bişeye lasım olsa alırımGenel 😅
Şahsen bir beklentim yok lakin enayi yerine koyulmak doğru değilGecen abimden 200 lira istedim vermedi hayat eski hayat değil insan yaşayarak öğreniyor burda ki insanlardan beklenti içine girmek çok yanlış olur bence
Çok değil 3-5 güne gelir hesabım kapandı diyeAdam zengin geyik yapıyor aw sende ciddiye alıyon shshs
Ben sürekli veriyorum puahah laf gelisi konuştum zaten en yakının bazen sana sirt çeviriyor burda mükemmel insan aramak bana hiç mantıklı gelmiyorYoktur la kardeş kardeşe 200₺ de verir aq
Var la gene mükemmel değil de oldukça dağıtan 5-10 kişi kazanç varsa para var kazanç yoksa para yokVe
Ben sürekli veriyorum puahah laf gelisi konuştum zaten en yakının bazen sana sirt çeviriyor burda mükemmel insan aramak bana hiç mantıklı gelmiyor
Benim bu konuda aldığımdan kat kat fazlasını dagitmisimdir olduğu zaman yine dağıtırım terim hocam 4k aldi hepsini dağıttı bu konuda bide iyilik karşılığını beklemeden yapılırsa o zman iyilik olur benceŞahsen bir beklentim yok lakin enayi yerine koyulmak doğru değil
İyilik ayrı enayi yerine koyulmak ayrı ikisinin arasında çok fark varBenim bu konuda aldığımdan kat kat fazlasını dagitmisimdir olduğu zaman yine dağıtırım terim hocam 4k aldi hepsini dağıttı bu konuda bide iyilik karşılığını beklemeden yapılırsa o zman iyilik olur bence
Çok haklısınVe
Ben sürekli veriyorum puahah laf gelisi konuştum zaten en yakının bazen sana sirt çeviriyor burda mükemmel insan aramak bana hiç mantıklı gelmiyor