- 23,932
- 22,351
- 113
1.5k atam 2 degil maalesef puhahKardeşim diğer konuda 2k çekilişin var farkir misin pyahah
1.5k atam 2 degil maalesef puhahKardeşim diğer konuda 2k çekilişin var farkir misin pyahah
Bol şans1.5k atam 2 degil maalesef puhah
Ödülü yollama deneBen ban yemem kardes
Tm dm den yaz ona iste sende dun benim biride vardi uyuz etmisti beni 46 saat sonra iban atmıştıBeklicek ben dün yalvardım konuda iban atın sonra bekledim demeyin diye 30 saat sonra yazmış aw
Lan bıde 24 ıcınde sana ulaşmazsa ödül iptal mı öle bseymı varTm dm den yaz ona iste sende dun benim biride vardi uyuz etmisti beni 46 saat sonra iban atmıştı
O yollamış olum para blkkede kalmıs Ege'de sjsjsjÖdülü yollama dene
Egeye verdim ya dun bireyden haberin yok neye konuşuyorsun sen onu anlamış değilim ege dağıtacak isteÖdülü yollama dene
Yazdım yazdım o dm’de zaten baştan beriTm dm den yaz ona iste sende dun benim biride vardi uyuz etmisti beni 46 saat sonra iban atmıştı
48 saatLan bıde 24 ıcınde sana ulaşmazsa ödül iptal mı öle bseymı var
Pardon dalmısım paran vardı özür dıleırmEgeye verdim ya dun bireyden haberin yok neye konuşuyorsun sen onu anlamış değilim ege dağıtacak iste
ElendinPardon dalmısım paran vardı özür dıleırm
Kızıştırmaya çalışıyor da kızışacak bi şey yok 😅Egeye verdim ya dun bireyden haberin yok neye konuşuyorsun sen onu anlamış değilim ege dağıtacak iste
Keske olsa bizde alsakHolı özel otan garanti fvi bişey 250 olsa alırdık
Onun 48 saat süresi varsa, benim de 48 saat sürem var 😅48 saat
KeşkeKeske olsa bizde alsak
Metings olaylardan haberi yok ken konuşuyor ondan dolayi sürekli eror veriyor kotu bi niyeti yok galiba puhahKızıştırmaya çalışıyor da kızışacak bi şey yok 😅
Var var genel olarak iyi bi niyeti yok 😅Metings olaylardan haberi yok ken konuşuyor ondan dolayi sürekli eror veriyor kotu bi niyeti yok galiba puhah
Sen ne zaman maaş alıyorsun atam
6 gün sonraSen ne zaman maaş alıyorsun atam