Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Valla jaka lafları bana soktuğunun farkındayım sessiz kalıp izliyorum ama sana gün gün açıklıyorum sen yazmadan dahi, zaten ikili diyalog kuruyoruz beni bu forumun yarısı tanıyor ve hepsi fe biliyor ki bende para pul kalmaz kimseyi de enayi yerine koymam.

Okursan daha sabah yazdım konuya hesaba 400₺ geldi jakaya para atayım diye girdim hesap kapandı diye.

500₺ çekiliş çıktı adamlar birbirine havai fişek attı maç iptal oldu. (Kripto olduğu için ödülü siteye almak zorunda kaldık)

Vs vs laf sokmaya gerek yok yani alttan alttan
Ben neyi anlattıgımı yazdım ferdi v.s diye tabiki sende varsın ama konu tam olarak send degılsın ama ucundan ustune alınmanda güzel elbet ödersin

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Ben neyi anlattıgımı yazdım ferdi v.s diye tabiki sende varsın ama konu tam olarak send degılsın ama ucundan ustune alınmanda güzel elbet ödersin
Valla beni burada yalan yanlış karalamaya çalışırsan işin tadı kaçar, seni kimse enayi yerine koymadı.

Deneme bonusu çektim sana attım, adam konuya etiketledi ödül vereyim kupon yap dedi sana yazdım bunu sana atayım diye, direkt bi uğursuzluk olduğunu kendin gördün dilini bozma yani 1K paran var onu aldıktan sonra da sohbet edebilelim elbette

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,017
22,450
113
Bu losers konu adi altında dağıtım yapılacak adamlar bellidir kimin gönlünden ne kopuyorsa onu dagitir eger karşılık bekleyerek dağıtım yapıyorsanız rica ediyorum yapmayın

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,841
113
Yok bu sondu ferdi değil kimseye yok hocam. Muhabbet got fot super ama işin içine para girince gerek yok. Allah senı ınandırsın 14 gunde hesaba giren para bu. Para degıl mevzu enayı yerıne kpyulmak bunu kimse anlamaz 1000 3000 5000 nedir mıktwr veya para degıl niyet onemlı. 35 yasına gelmişim enayi yerine koyulmak ınsanın zoruna gıdıyorEkli dosyayı görüntüle 785022
Doğrudur dost. Şahsen benim zoruma giden para. Enayi yerine konulmak ağrıma gitmio param gitmesin yeter bana

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Valla beni burada yalan yanlış karalamaya çalışırsan işin tadı kaçar, seni kimse enayi yerine koymadı.

Deneme bonusu çektim sana attım, adam konuya etiketledi ödül vereyim kupon yap dedi sana yazdım bunu sana atayım diye, direkt bi uğursuzluk olduğunu kendin gördün dilini bozma yani 1K paran var onu aldıktan sonra da sohbet edebilelim elbette
Öncelikle 1 değil 1250 🤣 konu sen degılsın anlamamkta ısrarcısın. Konu regl olmam ferdıye bozulmam 250 verıp holı ozel oran alamamam

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Bu losers konu adi altında dağıtım yapılacak adamlar bellidir kimin gönlünden ne kopuyorsa onu dagitir eger karşılık bekleyerek dağıtım yapıyorsanız rica ediyorum yapmayın
İşim olmas kimlere neler gıttı 300 500 ne ben burda isim vermem 3 k 5 k attım kimsenin haberi yok tek kısıye kurus beklemeden nıye kazandımda artm sılah dayamadı kımse. Sadece ders alıcaz yaşayarak onu anlattım