- 18,515
- 16,838
- 113
Altının fiyatı ile aram iyi diyelimFiyati sen nerden biliyorsun ajanmisin sen puhaha
Altının fiyatı ile aram iyi diyelimFiyati sen nerden biliyorsun ajanmisin sen puhaha
Ifsa ettin kendini ben biliyorum zaten aramızda en zengin insan sensinAltının fiyatı ile aram iyi diyelim
Tıkladım acılmıyo⚽Real Madrid-Real Mallorca
⚽Galatasaray-Trabzonspor
⚽Groningen-Ajax
🔥Tüm Karşılaşmalarda 2.5 Üst Gol Olur
🔈10 Katı / Maks : 250
✅ Sms güvenliği aktif olan tüm kullanıcılarımız yararlanabilir.
✅ Buraya Tıkla, Hemen Oyna
Para varsa gir bu özel oran güzel. HoliTıkladım acılmıyo
Realden yatar para var tabi çuvalın agzını açamıyorum açsam alcamPara varsa gir bu özel oran güzel. Holi
Yatarsa ajaxtan yatarRealden yatar para var tabi çuvalın agzını açamıyorum açsam alcam
Kardeşim neden balı gösterip vermiyorsunuz⚽Real Madrid-Real Mallorca
⚽Galatasaray-Trabzonspor
⚽Groningen-Ajax
🔥Tüm Karşılaşmalarda 2.5 Üst Gol Olur
🔈10 Katı / Maks : 250
✅ Sms güvenliği aktif olan tüm kullanıcılarımız yararlanabilir.
✅ Buraya Tıkla, Hemen Oyna
Ege o parayı cek bi şekilde millet reklam etmiş beni puahKardeşim neden balı gösterip vermiyorsunuz
Lan yok dm aldım ben onu dünden beri iban atmıyor herifEge o parayı cek bi şekilde millet reklam etmiş beni puah
Valla bilmiyorum bi baktım ana ekranda benim adim var puahhaLan yok dm aldım ben onu dünden beri iban atmıyor herif
Kardeşim diğer konuda 2k çekilişin var farkir misin pyahah@Mrlbra doktor ikimiz için kupon paylaşmış yine zengin olacaz demekki
Yazıyom cevap vermiyo valla beklesin @lucius dm bak güzel kardeşimValla bilmiyorum bi baktım ana ekranda benim adim var puahha
Ödülü yollamassan ban yersın puahhaValla bilmiyorum bi baktım ana ekranda benim adim var puahha
Papara sini yazmış puahhaYazıyom cevap vermiyo valla beklesin @lucius dm bak güzel kardeşim
Ben ban yemem kardesÖdülü yollamassan ban yersın puahha
Beklicek ben dün yalvardım konuda iban atın sonra bekledim demeyin diye 30 saat sonra yazmış awPapara sini yazmış puahha