- 27,378
- 25,786
- 113
Ayipsin kaseyle beraber hemdeDayı bu arabaşı çorbasının hamurunu hüp diye tekte çekebiliyor musun merak ettim
Ayipsin kaseyle beraber hemdeDayı bu arabaşı çorbasının hamurunu hüp diye tekte çekebiliyor musun merak ettim
Msj beğenildiBizde oturduj sportbetten cekim bklioz a w
Saol reıs aç2tl atabildim jojoya
Gelmez dayı geleceğini bilsem kullanıcı adını yollardım kalsın bir liran hiç etmeyelimAvi atorda 0,80 kuruş varmış 9tl yaptım)
Almadiysan özel oran atayım .kullanıcı adı yaz
İmkansız üç gol çıkmadı,,ilk yarıyı boş ver 90 dakika çıkmaz üç gol..
Alurum dayıcım alurumRahmetli dedemin bi lafi vardi meshur : alusun yawrum alusun derdi
Yozgatlimisin gardasim..Yozgat'ın milli yiyicegi degilmi arapasiAyipsin kaseyle beraber hemde
Ver oyna gitsin daha 5 TL varGelmez dayı geleceğini bilsem kullanıcı adını yollardım kalsın bir liran hiç etmeyelim
Bizim burdan KaradenizYozgatlimisin gardasim..Yozgat'ın milli yiyicegi degilmi arapasi
Bazı kaynaklar Konya’da diyor ama Yunanistan’ın doğu bölgesi de hak iddia ediyormuş dayıYozgatlimisin gardasim..Yozgat'ın milli yiyicegi degilmi arapasi
Allah'ım tüm olmuslere rahmet etsin,,yarın bizede böyle konuşacaklar,,rahmetli aşının Ruhu burdami derlerRahmetli dedemin bi lafi vardi meshur : alusun yawrum alusun derdi
Neresi oraAvi atorda 0,80 kuruş varmış 9tl yaptım)
Almadiysan özel oran atayım .kullanıcı adı yaz
İmkansız üç gol çıkmadı,,ilk yarıyı boş ver 90 dakika çıkmaz üç gol..
Ben Yozgat a özgü biliyordum...Bizim burdan Karadeniz
JojobetNeresi ora
Jojo, o kadar şekil şukul yaptın dayı gidip 1₺ istersen yıkılırım awNeresi ora
İstesin dur yaawe...Ddd bire bin alırız dddJojo, o kadar şekil şukul yaptın dayı gidip 1₺ istersen yıkılırım aw
Aranaşı Yozgat'a özgü zatenBen Yozgat a özgü biliyordum...
Degil ya beylik yemegi beylere ozel bu iste benim gibi osmanbey kanuni gibi insNlar yioBizim burdan Karadeniz
Banada yollayin jojo sukes1982Ver oyna gitsin daha 5 TL var
Istedim bide parami atcaz oarayaJojo, o kadar şekil şukul yaptın dayı gidip 1₺ istersen yıkılırım aw
Jojoa attım.Banada yollayin jojo sukes1982
Mat sukes1903