- 27,377
- 25,786
- 113
Maksat destek metincimOlayın her asamasında yardımcı oluyor süpermen
Bu forumda gizli takipçi pasifler olabilir..adamları heyecanlandirma...Kimlikli Boydan gelir mi
Çekim yöntemini değiştir dayı manuel değil otomatik sistemle ver çekimi
Lütfen bır sekılde çek
Dütt düttBen anlamadım siz niye çekim bekliyonuz adamın çekimini ajjsjs
Forumda kesin gay vardir bence ,nisantasinda her 3 kisiden 1 i gayBu forumda gizli takipçi pasifler olabilir..adamları heyecanlandirma...
Havuç yiyorum çok güzel tadıForumda kesin gay vardir bence ,nisantasinda her 3 kisiden 1 i gay
Zaten bi havale bi papara var iptal efio tekrarmi vereyim paparaÇekim yöntemini değiştir dayı manuel değil otomatik sistemle ver çekimi
Ya sorma zaten 500₺ yatırımı görünce heyecanı kaçtı olayın ben bi 10K yatırıp 30-40K çekmiştir diye düşünüyodumBen anlamadım siz niye çekim bekliyonuz adamın çekimini ajjsjs
Mahalleyi değiştir dsdForumda kesin gay vardir bence ,nisantasinda her 3 kisiden 1 i gay
EvtZaten bi havale bi papara var iptal efio tekrarmi vereyim papara
Naber len Çin tipi SalihHerkese bol şans beyler keyifler nasıl
Cevaplarda kısaldı yatırım 500 görünce puhahahha
Sohobete bı bak..2tlden yüz fres eklemişler..ne çıkarsa çekim ver direk...benim gibi katlayayim deme..Herkese bol şans beyler keyifler nasıl
Orijinali benim olm benim dedemin adı da Salihti 😅Naber len Çin tipi Salih
@Fterim1905 yeğen burada şaiir senin gibi konuşmus laShow watsap ihbar hattını arayıp asansörün halatina asacam kendimi,,gelsin şu çekim arrtikkk.. ddsdd