- 30,475
- 22,381
- 113
Yalanda soleyemıyor ben soledım terıme masa olayını puhahahDedikodu yapmadım la kimseyle, sadece bir şey için bazı şeyler teyit amaçlı bana soruldu ama terim değil
Yalanda soleyemıyor ben soledım terıme masa olayını puhahahDedikodu yapmadım la kimseyle, sadece bir şey için bazı şeyler teyit amaçlı bana soruldu ama terim değil
@Barrios nerdesın koca bıyıklım
Bazen olmaktan korktuğun kısı olursun @Barrios
Biliyom da farklı bir şey için onu sordu, zaten fitne fesat dedikodu kışkırtma azmettirme dediğin zaman 100K kişilik forumda bi kişi akla geliyoYalanda soleyemıyor ben soledım terıme masa olayını puhahah
Eti eti etiBiliyom da farklı bir şey için onu sordu, zaten fitne fesat dedikodu kışkırtma azmettirme dediğin zaman 100K kişilik forumda bi kişi akla geliyo
Günlük elmasları topluyor gıdıyor mario gıbı@sapsap10 niye tepkime atıyon ses vermiyon la 😅
Avi atorda 0,80 kuruş varmış 9tl yaptımÖzel Oran Yardımlaşma kutusu dilek mağarası gibi olmus her yerde 1₺ var aw
Yüklenmeyin adama gelir elbet ikisinin arasında bizi ilgilendirmezzzzzzzzzzGünlük elmasları topluyor gıdıyor mario gıbı
Metings1905Avi atorda 0,80 kuruş varmış 9tl yaptım)
Almadiysan özel oran atayım .kullanıcı adı yaz
İmkansız üç gol çıkmadı,,ilk yarıyı boş ver 90 dakika çıkmaz üç gol..
Buradamii ruhu@sapsap10 niye tepkime atıyon ses vermiyon la 😅
Bende jojo yok asiruhumAvi atorda 0,80 kuruş varmış 9tl yaptım)
Almadiysan özel oran atayım .kullanıcı adı yaz
İmkansız üç gol çıkmadı,,ilk yarıyı boş ver 90 dakika çıkmaz üç gol..
Hangı konu arasında konu mu var?Yüklenmeyin adama gelir elbet ikisinin arasında bizi ilgilendirmezzzzzzzzzz
Dnsmkdmdmsks yamyam deyince de kızıyonMetings1905
Senden hızlısını sevmıyorsun sorun bu puhahsDnsmkdmdmsks yamyam deyince de kızıyon
Bende jojo yok la zatenSenden hızlısını sevmıyorsun sorun bu puhahs
Bizde oturduj sportbetten cekim bklioz a wYağlama için kıyma parasını bastık
Bence kupon sonuçlandığında 99 kat içi boş hamur yeriz gibime geliyor
Dertde bakBizde oturduj sportbetten cekim bklioz a w
Rahmetli dedemin bi lafi vardi meshur : alusun yawrum alusun derdiBenım agzım küçük tekte alamam
2tl atabildim jojoyaMetings1905