- 22,435
- 23,079
- 113
Gelir birazdanDedim burdaysa bi rol açsın
Gelir birazdanDedim burdaysa bi rol açsın
Burdayız kardesım hem sözünü tutmans yardımcı olalımDedim burdaysa bi rol açsın
sana vereceklilerden alacak kişiyim ben sende alacaklılara vereceksin sonra 40 yapar ve milliyetçi Halk partisi 😂😂😂Olmaz ben kendı ısımı hallederım tanımıyorum seni yola cıkamam ya sende alavicaklılardansan
İban at sıgara parası atım sanasana vereceklilerden alacak kişiyim ben sende alacaklılara vereceksin sonra 40 yapar ve milliyetçi Halk partisi 😂😂😂
Günde 5 tane cekilis açıyorsun bikmadin mi hala puabbaBurdayız kardesım hem sözünü tutmans yardımcı olalım
Uzaylılar bahısı fenaGünde 5 tane cekilis açıyorsun bikmadin mi hala puabba
Aynen haziranda zenginsin kesinUzaylılar bahısı fena
Küstüm ben gidiyorum 🥺İban at sıgara parası atım sana
Roll acıyormuyuz güldük eğlendikAynen haziranda zenginsin kesin
Ne gitmesi 1 numaramaaın dedik nasıl and içmek buKüstüm ben gidiyorum 🥺
Dun cekilis kazanan arkadaşlar yeni msj atti şansını kaybettin bugünlük puhah butra harici actiracak imkana sahip değilim maalesefRoll acıyormuyuz güldük eğlendik
Küssstüümmm daha seninleee konuşmammm küstümmmmmm ne şarkıydı beKüstüm ben gidiyorum 🥺
Kalbim kırıldı yine uğrarım keyfinizi moralinizi yerine getirir güldürür eğlendirir sessizce giderim benim yegâne görevim budur artık 💔Ne gitmesi 1 numaramaaın dedik nasıl and içmek bu
Butra yok hadı çabuk gelcek sımdıDun cekilis kazanan arkadaşlar yeni msj atti şansını kaybettin bugünlük puhah butra harici actiracak imkana sahip değilim maalesef
Atama sor onay verirse 300 sana atayım rol yap onay vermezse olmaz bu iş puahaButra yok hadı çabuk gelcek sımdı
@MrlbraAtama sor onay verirse 300 sana atayım rol yap onay vermezse olmaz bu iş puaha