- 29,922
- 21,911
- 113
Ulan bu benım aklıma gelmedı dıyorum neden cırpınıyo@sweldook noldu susturuldunmu yoksa
Ulan bu benım aklıma gelmedı dıyorum neden cırpınıyo@sweldook noldu susturuldunmu yoksa
Uğrarım yine sık girmem buraları bilmem ben konustuklarinizdan da bişi anlamam birkaç konuya girerim arada sohbet muhabbet goy goy yaparım çıkarım 😂😂Kalbim kırıldı yine uğrarım keyfinizi moralinizi yerine getirir güldürür eğlendirir sessizce giderim benim yegâne görevim budur artık 💔
Burda degilim@butragueno hocam burdaysan bu msj 5 dakika içinde cvp ver
Hafi görüşmek üzere ağalar 😘😘😘Uğrarım yine sık girmem buraları bilmem ben konustuklarinizdan da bişi anlamam birkaç konuya girerim arada sohbet muhabbet goy goy yaparım çıkarım 😂😂
Yalvariyorum iban at bi rol ac ta keyfimiz yerine gelsin hocamBurda degilim
Kumar detoksundayiz kardeşimYalvariyorum iban at bi rol ac ta keyfimiz yerine gelsin hocam
Lan tam ikna edıyordum suatımBurda degilim
Metin yapsınButra yok hadı çabuk gelcek sımdı
YalvarmaYalvariyorum iban at bi rol ac ta keyfimiz yerine gelsin hocam
Metinsg attim sana rol ac benim adımı büyük harflerle yaz puahhaLan tam ikna edıyordum suatım
Puahah iban gelmedi halaKumar detoksundayiz kardeşim
Ben sapsapın yanına gıdıyom attıysan puaahahMetinsg attim sana rol ac benim adımı büyük harflerle yaz puahha
@Erhan2121 bizden isim isteyip geri çevrime kardeşim yapacak bi'şey yok hem metin hem suat yapacak bu hikâyede yanan sen oldun puahajMetin yapsın
Cümle alem duysun sesimi bu kez isi şakaya vurmam adamin derdini de bilmem ama benden yana sapsap a yemin ederim bundan sonra 1 kuruş verilmicekBen sapsapın yanına gıdıyom attıysan puaahah
Suatın iban yoksa kayıtlı ibanlarda atma zaten kardeşim puajajPuahah iban gelmedi hala
Isteyen bulurdu be puahabaPuahah iban gelmedi hala
Yine noldu aşkoCümle alem duysun sesimi bu kez isi şakaya vurmam adamin derdini de bilmem ama benden yana sapsap a yemin ederim bundan sonra 1 kuruş verilmicek
Sen iban at hocam kayıtta dursun herkesin var zaten bi senin yokmuşIsteyen bulurdu be puahaba