- 12,760
- 6,056
- 113
Yok kral gerılmeyız de durum ortada. Hep bana rabbena olmazNeyse bu konuyu kapatalım gerilmesin ortalık jakam
Yok kral gerılmeyız de durum ortada. Hep bana rabbena olmazNeyse bu konuyu kapatalım gerilmesin ortalık jakam
Öyle bişey yazmadımElvada forum yazma ulu orta
Orası böyleYok kral gerılmeyız de durum ortada. Hep bana rabbena olmaz
Kanka belkı adamın hastanelik işin var bşey oldu normalde gelırdı dur bakalkmYok kral gerılmeyız de durum ortada. Hep bana rabbena olmaz
Doğru işDoktor a olan minnet borcumu zu da yavaş yavaş verip kenara çekilmenin vakti gelecek puahah
Ona benzer bşey yazdınÖyle bişey yazmadım
Metı ben sapsap ıcın demedım onun ısmını bıle anmadımKanka belkı adamın hastanelik işin var bşey oldu normalde gelırdı dur bakalkm
Bende anmadımMetı ben sapsap ıcın demedım onun ısmını bıle anmadım
İsim değeşecektim mrlbraya veda edin dedim başkan olmaz senin ismin bir marka değişmem dediOna benzer bşey yazdın
Anma arkadaşBende anmadım
Sen rolune gıtsene kardesım acız ac beklyoz kazanBende anmadım
Sen degıs ben alayım mrlbra ısmını borcları toplarımİsim değeşecektim mrlbraya veda edin dedim başkan olmaz senin ismin bir marka değişmem dedi
PuahahahahahahahahahahahshsBsHahshshshsushsuuw o ismi kimseye verdirmeyecektim değişseydi kiSen degıs ben alayım mrlbra ısmını borcları toplarım
Gel değişek borçlarla bana devretPuahahahahahahahahahahahshsBsHahshshshsushsuuw o ismi kimseye verdirmeyecektim değişseydi ki
AkıllandıSırf tatsızlık çıkmasın diye büyütmediğiniz şeyleri tekrar tekrar yapacaklar
BÜYÜTÜN
Reis ayıktı reis şüphelendiAkıllandı
Reıs kulakları dıktıReis ayıktı reis şüphelendi
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmazReis ayıktı reis şüphelendi
Unutmaz geçirir ayazı yediği ama kışı kurtKurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz