- 22,435
- 23,079
- 113
Benim var mı bi denesene hesap kapalıydı açılmış mıSen iban at hocam kayıtta dursun herkesin var zaten bi senin yokmuş
Benim var mı bi denesene hesap kapalıydı açılmış mıSen iban at hocam kayıtta dursun herkesin var zaten bi senin yokmuş
Yerim seniYine noldu aşko
Bi insan düşün insani enayi yerine koyuyor kanka ve bunu sürekli parasi yokken yapiyor olduğunda konuda bile göremiyorsun o sahsi bole insanlardan Allah a siginacanYine noldu aşko
1k kayit ücretimiz var atildiSen iban at hocam kayıtta dursun herkesin var zaten bi senin yokmuş
Haklı şahıslar öenmsiz kim bunu yapıyorsa ayıpBi insan düşün insani enayi yerine koyuyor kanka ve bunu sürekli parasi yokken yapiyor olduğunda konuda bile göremiyorsun o sahsi bole insanlardan Allah a siginacan
Atam izindeyiz derken şaka yapmıyornussun1k kayit ücretimiz var atildi
Bu konuda çok sağlam adamlar da var kaypak adamlarda var iyice çözmek lazım dostHaklı şahıslar öenmsiz kim bunu yapıyorsa ayıp
Ben çözdüm kral 2 gundur diyorum yıne dıyorum yagmur olsam yagmam. Ben her ay 3 4 defa 40 50 60 bandına ılla cıkıyorum ama bundan sonra akıllandımBu konuda çok sağlam adamlar da var kaypak adamlarda var iyice çözmek lazım dost
Uzatma bosverBu konuda çok sağlam adamlar da var kaypak adamlarda var iyice çözmek lazım dost
Gel ekmek ban banaYerim seni
Çiğ çiğGel ekmek ban bana
Hee özeliniz bir şey diyememBi insan düşün insani enayi yerine koyuyor kanka ve bunu sürekli parasi yokken yapiyor olduğunda konuda bile göremiyorsun o sahsi bole insanlardan Allah a siginacan
Dıbınıde ben sıyıramGel ekmek ban bana
Kardeşim beni neden dibinde dibinde diye reklam ettinDıbınıde ben sıyıram
Neyse bu konuyu kapatalım gerilmesin ortalık jakamBen çözdüm kral 2 gundur diyorum yıne dıyorum yagmur olsam yagmam. Ben her ay 3 4 defa 40 50 60 bandına ılla cıkıyorum ama bundan sonra akıllandım
Bütün forum bılıyo bugünkü halınıKardeşim beni neden dibinde dibinde diye reklam ettin
Dostlarımıza sır veremez oldukBütün forum bılıyo bugünkü halını
Doktor a olan minnet borcumu zu da yavaş yavaş verip kenara çekilmenin vakti gelecek puahahÇiğ çiğ
Elvada forum yazma ulu ortaDostlarımıza sır veremez olduk