- 30,276
- 22,253
- 113
Haklısn orda o adam roll acayım dıyınce bşey diyemedik adam guzellık yaptıTamam da öyle demeseydin bari sırada başkası var de barii4 dk sonra iban at kanka denir mi aw bana seeee der gibi
Haklısn orda o adam roll acayım dıyınce bşey diyemedik adam guzellık yaptıTamam da öyle demeseydin bari sırada başkası var de barii4 dk sonra iban at kanka denir mi aw bana seeee der gibi
Adam kimHaklısn orda o adam roll acayım dıyınce bşey diyemedik adam guzellık yaptı
Ferdi kim abiFerdiiiiii yetişşşşşşşş kurtar beni
Sen kimsinFerdi kim abi
Yav yeter valla ben gidiyorum hep benim üstüme geliyonuzSen kimsin
O ferdi olamaz ferdi olsa elması voktan bozdururdu 1300 elması var 🤣🤣Sen kimsin
La soru sorıyoeım kimsen diyeYav yeter valla ben gidiyorum hep benim üstüme geliyonuz
Dur gitme senın elması bozcwz gel az durYav yeter valla ben gidiyorum hep benim üstüme geliyonuz
Puahahah çakalO ferdi olamaz ferdi olsa elması voktan bozdururdu 1300 elması var 🤣🤣
Ferdi değil Aten ben ferrdiyi bilirimO ferdi olamaz ferdi olsa elması voktan bozdururdu 1300 elması var 🤣🤣
Telegramdan yazdı sbaah sabah sagolsun günlük dozumuzu aldıkFerdi değil Aten ben ferrdiyi bilirim
Adam değilTelegramdan yazdı sbaah sabah sagolsun günlük dozumuzu aldık
Sen kimsin
Onun şuan elmas bozmaya ihtiyacı yokDur gitme senın elması bozcwz gel az dur
Kim oOnun şuan elmas bozmaya ihtiyacı yok![]()
Kim bu arkadas ihtiyacı yoksa ihtiyacı olan var. Ne demiş peygamber efendimiz s.a.v komşusu aç yatarken kendi yok yatan bizden değildirOnun şuan elmas bozmaya ihtiyacı yok![]()
Ben wsp kullanmıyorum kanka@Barrios 17yi atıyon mu atmıyon mu çıkıcam kardeşim metin wpden aradı vurgun var gel diye ondan geldim işim gücüm var
Ben kim olduğu ile ilgileniyorum bir tahminim var o ise bildirgemOnun şuan elmas bozmaya ihtiyacı yok![]()