Lafı bana atıyor aklınca puhahahaha lan roll yapıcan sabah diyip sabaha kim vardı diyip ben vardım diyorum az ödeme var diyip az bekle diyorYokken dostlara mahcup olmamak için gelmiyoruz illa söyleyelim mi yani
Lafı bana atıyor aklınca puhahahaha lan roll yapıcan sabah diyip sabaha kim vardı diyip ben vardım diyorum az ödeme var diyip az bekle diyorYokken dostlara mahcup olmamak için gelmiyoruz illa söyleyelim mi yani
Cümlede ki hesabımda 27k olurdu ya imzamı atarımKardeşim ss görmeden inanmam 87 çekse şuan benim hesabımda min 27k vardı barrios gizli konu takip edenleri ifşalamak için yapıyordur
Sonra dıyolar mıllet neden para koyunca kaçıyor pazarlıkta yapılmaz senle şans oyunları vergısı yuzde 20 sende yüzde 45Sus yoksa 37 olur
Icın tuhaf oldu demı puhahaDişim yok muhabbetini kapatalım burada yalvarıyorum
Neydi o saksafon solo muyduDişim yok muhabbetini kapatalım burada yalvarıyorum
SusSonra dıyolar mıllet neden para koyunca kaçıyor pazarlıkta yapılmaz senle şans oyunları vergısı yuzde 20 sende yüzde 45
Ben miLafı bana atıyor aklınca puhahahaha lan roll yapıcan sabah diyip sabaha kim vardı diyip ben vardım diyorum az ödeme var diyip az bekle diyor4 dk sonra iban at kanka roll yap diyor başkasına
PuahahahahHadi iyi şanslar kolay gelsin
Ne zaman gelirsinHadi iyi şanslar kolay gelsin
Hafif bi titreme geldi anlıkIcın tuhaf oldu demı puhaha
Sen değil laaa lafı atan sen ne alakaBen mi
At şu imzayı yalvarırım bugünCümlede ki hesabımda 27k olurdu ya imzamı atarım
Şeytan yokladı derler ya böle ırkılme olurHafif bi titreme geldi anlık
O adam bana o hafta 500 tl vermıstı tabıkı onu secerım roll ıcın ama dedim ki basarılı olursan wasıle verırsınLafı bana atıyor aklınca puhahahaha lan roll yapıcan sabah diyip sabaha kim vardı diyip ben vardım diyorum az ödeme var diyip az bekle diyor4 dk sonra iban at kanka roll yap diyor başkasına
Hadi iyi şanslar kolay gelsin
Attık@sapsap10 burdamı attınız mı kadrodan
Tamam da öyle demeseydin bari sırada başkası var de bariiO adam bana o hafta 500 tl vermıstı tabıkı onu secerım roll ıcın ama dedim ki basarılı olursan wasıle verırsın