- 12,438
- 12,468
- 113
Afiyet olsun X2 olarak dönerse sevinirimVadesiz TL hesabınıza 7.000 ₺ para girişi olmuştur
Güncel bakiye 7.023.83
@Barrios elbet geri döner sağol
Afiyet olsun X2 olarak dönerse sevinirimVadesiz TL hesabınıza 7.000 ₺ para girişi olmuştur
Güncel bakiye 7.023.83
Kim dolandırdıDolandırıldım dost anlatsam 20 sayfa aklımdasın
HallederizAfiyet olsun X2 olarak dönerse sevinirim
Birdeeeenn çıkaaa gelseeeeVadesiz TL hesabınıza 7.000 ₺ para girişi olmuştur
Güncel bakiye 7.023.83
Kimseyi tanımak istemiyorum kardeşim ben artik tanıdığım herkesi yanlış tanımışım zaten yemek yerken dilimi ısırmışım gibi bir ruh halimi varŞunu tanımaman büyk ayıp
O isim bu kınuda gecmezse sevinirim kankaSizin tekalali mevzusu noldu dün gördüm onu forumda
İnsanlar hayalkırıklığıdırKimseyi tanımak istemiyorum kardeşim ben artik tanıdığım herkesi yanlış tanımışım zaten yemek yerken dilimi ısırmışım gibi bir ruh halimi var
Pardon atamO isim bu kınuda gecmezse sevinirim kanka
Lokmayı ıslatıp çiğnemeyi öğrendin en azındanKimseyi tanımak istemiyorum kardeşim ben artik tanıdığım herkesi yanlış tanımışım zaten yemek yerken dilimi ısırmışım gibi bir ruh halimi var
Ulan mıllet para koyunca konudan uzuyor Sen para koyunca gelmediğin konuya gelıyorsun dengesız ahahahİnsanlar hayalkırıklığıdır
Barrios
Artık çiğnemeden yutuyorum diş kalmadıLokmayı ıslatıp çiğnemeyi öğrendin en azından
Beni bı sen anladın ama yanlış anladınKimseyi tanımak istemiyorum kardeşim ben artik tanıdığım herkesi yanlış tanımışım zaten yemek yerken dilimi ısırmışım gibi bir ruh halimi var
Gaddar farklı demek kiUlan mıllet para koyunca konudan uzuyor Sen para koyunca gelmediğin konuya gelıyorsun dengesız ahahah
Kim yaptı sana bu atam söyle ciğerini alayımArtık çiğnemeden yutuyorum diş kalmadı
Genede sen agzında dıs olmadıgını soleme burda kardesımArtık çiğnemeden yutuyorum diş kalmadı
Yokken dostlara mahcup olmamak için gelmiyoruz illa söyleyelim mi yaniUlan mıllet para koyunca konudan uzuyor Sen para koyunca gelmediğin konuya gelıyorsun dengesız ahahah
Kardeşim ss görmeden inanmam 87 çekse şuan benim hesabımda min 27k vardı barrios gizli konu takip edenleri ifşalamak için yapıyordurUlan mıllet para koyunca konudan uzuyor Sen para koyunca gelmediğin konuya gelıyorsun dengesız ahahah
Varsa kendısıne yoksada kendısıne kardesım sende 17 27 gidiyorsun maşallahKardeşim ss görmeden inanmam 87 çekse şuan benim hesabımda min 27k vardı barrios gizli konu takip edenleri ifşalamak için yapıyordur
Sus yoksa 37 olurVarsa kendısıne yoksada kendısıne kardesım sende 17 27 gidiyorsun maşallah