- 22,435
- 23,079
- 113
Noldu bla sen gördün müBoşa çekirdek aldık geldik son parayla
Noldu bla sen gördün müBoşa çekirdek aldık geldik son parayla
İki avcunu birleştir dökeyim fazla almışımNoldu bla sen gördün mü
Tam rol parasiymiş ddDayı bızım burda buna pisikburnu dşyorlwr kilosınu dedemler pazarcı 450 ye satıyorlar etden güzel tadı et gibi oluyor pısınce zaten
Bana külahta verİki avcunu birleştir dökeyim fazla almışım
Ege yalvarırım alıntı yapma mesajlarıma diyordu tabi meto dinler mi her mesaja alıntı yapıyordu shellac baba geldi sonra ayrılın dedi dinlemediler ikisininde ense köküne şaplağı yapıştırdı dostBana külahta ver
Yalvarırım sat şunları artık isa abiTam rol parasiymiş dd
Toplayip satıp rol yapcam))
Bı o kalmisti kumar için mantar toplamak. DdddYalvarırım sat şunları artık isa abi
Mantara bağladık isa abiBı o kalmisti kumar için mantar toplamak. Dddd
Bilmezler gulen sürat biz söylerken 2 Abdülhamit tahtaydi 🤣2018de de bu vardı @Novasky gülen surat derdi
Liseliler bilmez
Yanlışın var timur filleriyle ankara savaşını kazanmıştı iskocumBilmezler gulen sürat biz söylerken 2 Abdülhamit tahtaydi 🤣
Tahtaydı derken nasıl yani pinokyo gibi tahtadan mi yapılmıştı abdülhamit kardeşimizBilmezler gulen sürat biz söylerken 2 Abdülhamit tahtaydi 🤣
Bu gulen sürat değildi ama ayiktirayim distinTahtaydı derken nasıl yani pinokyo gibi tahtadan mi yapılmıştı abdülhamit kardeşimiz
Gepetto ustanın gözler nemli
Yanlış yere yazdım pardon🫣😀Sivas ilk 30 dakika berabere dedim oda geldi 13 soruda 10 oldu.
1 tane daha bilsem nakit için yeter 3 soru kaldi
Paraszlık vurdu doktorum işaçda yok buna. Bu illetina llah brlasını verisn kumar krızı gbısı yokBu konu neden böyle sessiz
Yalvarma susturulursun puahahaYalvarırım sat şunları artık isa abi
3 gün ağır oldu gibi başkanım yav bence akıllanmıştıe bunlar valla
Tebrıkler jaka 4.5 bildinTak diye atıcan bavylu ıcı para dolu ah ulan ah. El clasıco var 4.5 üst olur offf off