- 22,435
- 23,079
- 113
Kardeşim 2.5 üstü 1.20 idi zten maçin 4.5 alt bilsen şaşır bence 😀Tebrıkler jaka 4.5 bildin
Kardeşim 2.5 üstü 1.20 idi zten maçin 4.5 alt bilsen şaşır bence 😀Tebrıkler jaka 4.5 bildin
3 otanı vardıKardeşim 2.5 üstü 1.20 idi zten maçin 4.5 alt bilsen şaşır bence 😀
@egehandro böyle küçük paralar için cevap yazmaz@egehandro bu mesaja 5 dk içinde cevap verirsen 5k
Dedim bak yazmıyor@egehandro böyle küçük paralar için cevap yazmaz
Susturuldu yazamıyor konuya kral yasaklandıDedim bak yazmıyor
Özgür basına DarbeeeeSusturuldu yazamıyor konuya kral yasaklandı
Sorma kral. Ne gunlerdınkpon atardın buraya 3 85 oran sabit ahh ahhÖzgür basına Darbeeee![]()
Yaz t. R dan jakadallKredi kartını nasıl nakite çevircez
Direk kredi kartı ile yatırım yapabilirsin bets10a falanKredi kartını nasıl nakite çevircez
papara. varsa paycell - kassa uygulamasıKredi kartını nasıl nakite çevircez
Ne bonusu bu250 blup su 750 cekmedık intiharlık surumdayımEkli dosyayı görüntüle 783345
100 spin 1 tlden vermıs 500 yap 250 yatır 750 cek konusu var herkes cektı anasnı satımNe bonusu bu
Bende olsa atardimda bendede yokOlunca o kadar dağıttı saçtı bu adam. Şimdi biri çıkarıp 250 veremedi ha, diyecek bişey bulamıyorum artık
Skıntı yok reis ders almak önemli bu druumdanOlunca o kadar dağıttı saçtı bu adam. Şimdi biri çıkarıp 250 veremedi ha, diyecek bişey bulamıyorum artık
Hemşerim atayım sana çekim gelince geri atarsın olurmu işin görülsünSkıntı yok reis ders almak önemli bu druumdan
Olur kral sagol iban atım sana özelden bu kıyagını unutmamHemşerim atayım sana çekim gelince geri atarsın olurmu işin görülsün