- 30,103
- 22,076
- 113
Hayattan ban yemısım egesandroFark etmez banlısın
Hayattan ban yemısım egesandroFark etmez banlısın
Tak diye atıcan bavylu ıcı para dolu ah ulan ah. El clasıco var 4.5 üst olur offf offMasayı beğenmediyseniz bi tık lüksü var Ekli dosyayı görüntüle 783241
Begendıkte gelir mi meçhulMasayı beğenmediyseniz bi tık lüksü var Ekli dosyayı görüntüle 783241
GelmezBegendıkte gelir mi meçhul
Gelmezse 2 tane alalımGelmez
Sabahtan beri 6 deneme bonusu ve uzun soluklu bi roll takip ettim kazanç 0Gelmezse 2 tane alalım
Benım attıgım o kupon tek golden gıttı lanSabahtan beri 6 deneme bonusu ve uzun soluklu bi roll takip ettim kazanç 0
Hiç maçlara bile bakmadımBenım attıgım o kupon tek golden gıttı lan
Bize ne yararı varBenım attıgım o kupon tek golden gıttı lan
Çayi ocağa koy,,masa hazır zaten,,birazdan yağda kavurur yeriz...Masayı beğenmediyseniz bi tık lüksü var Ekli dosyayı görüntüle 783241
Dayı bızım burda buna pisikburnu dşyorlwr kilosınu dedemler pazarcı 450 ye satıyorlar etden güzel tadı et gibi oluyor pısınce zatenÇayi ocağa koy,,masa hazır zaten,,birazdan yağda kavurur yeriz...
@sapsap10 orman bereketli bugün..
Ekli dosyayı görüntüle 783246Ekli dosyayı görüntüle 783247Ekli dosyayı görüntüle 783248Ekli dosyayı görüntüle 783249
Et gibi sjswjwjsDayı bızım burda buna pisikburnu dşyorlwr kilosınu dedemler pazarcı 450 ye satıyorlar etden güzel tadı et gibi oluyor pısınce zaten
Naptılar yine ben göremedim kavga mı ettiler
Boşa çekirdek aldık geldik son paraylaNaptılar yine ben göremedim kavga mı ettiler