- 8,500
- 10,710
- 113
metin çok samimi söylüyorum değişik bir adamsın daha senin gibisine rastlamadım LOPGSDKGOPSDKIzmırde hava nasıl Bankamatiğe cıkılcak gıbımı @egehandro
metin çok samimi söylüyorum değişik bir adamsın daha senin gibisine rastlamadım LOPGSDKGOPSDKIzmırde hava nasıl Bankamatiğe cıkılcak gıbımı @egehandro
Allah yardımcın olsunSivas reis , soğuk şartlarda 😂
Eyw reisim herkese Allah yardimci olsun. Herkesin durumu sıkıntı şu araAllah yardımcın olsun
Ikı tatlı dılle reısın oldum bak puahhahEyw reisim herkese Allah yardimci olsun. Herkesin durumu sıkıntı şu ara
Metin kendimi bana üst düzey bir insan gibi hissettieiyon sana baktıkça her gece tanrıya dua ediyorum beni bu şekilde yarattığı içinIzmırde hava nasıl Bankamatiğe cıkılcak gıbımı @egehandro
Metin onu koparma derdinde@Mrlbra kanka oldular görüyon mu insta wp falanda alırlar birbirlerinden az sonra LKGFDZXFLKOPHGSDKFXHG
Sen 3 saat erken mı işe gelmıstın zeka küpüMetin kendimi bana üst düzey bir insan gibi hissettieiyon sana baktıkça her gece tanrıya dua ediyorum beni bu şekilde yarattığı için
Postallarını alıcamMetin onu koparma derdinde
Bak bu seferde zekama şükrettim ben 3 saat erken gelmedim normal saatinde geldim usta gece çalışacağını bana söyelemyi unutmuşSen 3 saat erken mı işe gelmıstın zeka küpü
ErdemlikÖzür dilerim
Erdem değil metinErdemlik
Bunu yazan sensın kanka 3 saat erkenUlan aw usta gece çalışmış bizde gittik bu saatte usta yok diye seni aramayı unuttum diyor onun yüzümnden 3 saat erken gittik
Onun yüzünden 3 saat erken gelmiş oldım demişim kardeşim 8-10 kere daha oku anlarsınBunu yazan sensın kanka 3 saat erken
DütdütErdem değil metin
Özür dilerimOnun yüzünden 3 saat erken gelmiş oldım demişim kardeşim 8-10 kere daha oku anlarsın
Kardeşim paramız yok neden inanmıyorsjnuz yavDütdüt
Bi daha olmasınÖzür dilerim
Mutlu yıllar holigan eklemiş mi bişeyŞaka gibi kasayı 4e böldüm 4 kupon yaotım hepsi yattı aw başka bir yerden ufak bişey çektim ama bugün doğum günü yüklü yatırım yaptığım hiçbir sitede dg bonusu yok