- 8,447
- 10,675
- 113
puahahhaa metin i ikna etmek kadar zor bir şey görmedimKardeşim paramız yok neden inanmıyorsjnuz yav
puahahhaa metin i ikna etmek kadar zor bir şey görmedimKardeşim paramız yok neden inanmıyorsjnuz yav
İkna oldum şuan sedayı darlıyorum suanpuahahhaa metin i ikna etmek kadar zor bir şey görmedim
Var metinden para almakpuahahhaa metin i ikna etmek kadar zor bir şey görmedim
Orda üyelik yokMutlu yıllar holigan eklemiş mi bişey
Türkiye u19 ligindeki 3 maça üst aldım 500 eklemiş dg bonusupuahahhaa metin i ikna etmek kadar zor bir şey görmedim
Site?Türkiye u19 ligindeki 3 maça üst aldım 500 eklemiş dg bonusu
Artemis tümbet
Mum yok cılek yok pasta yokArtemis tümbet
Lan temsilci arıyor dg gününüz kutlamak istedim diyor bonus diyorum bonua yok sadece kutlamak istedim diyor
Tümbet spınde eklemıe olabılrArtemis tümbet
Lan temsilci arıyor dg gününüz kutlamak istedim diyor bonus diyorum bonua yok sadece kutlamak istedim diyor
Yok eklemedi sadece nakştTümbet spınde eklemıe olabılr
holigan jojo tumbet'e bakTürkiye u19 ligindeki 3 maça üst aldım 500 eklemiş dg bonusu
Üyelik yokholigan jojo tumbet'e bak
sen delisin para vereceklere üye değil nerede boktan betco var oraya üye allahım bu yatırımlarla holigan sana çıkarıp 20k para verirdi bugün tak diyeÜyelik yok
Vbet rotabetÜyelik yok
Meto bıtak adamı a.. yok eklenmemıs bısey gönder bıseyler krizim varVbet rotabet
Nasıl anladın bende para olduğunuMeto bıtak adamı a.. yok eklenmemıs bısey gönder bıseyler krizim var
Senden öğrendim yoklama taktıgı 😂Nasıl anladın bende para olduğunu
Boş çıktı maalesef ulan ızmırden para ıstedık ekran attık kör adam 😀Senden öğrendim yoklama taktıgı 😂