- 22,435
- 23,079
- 113
Allahu ekber
Benfica mıSon sanıye 3 luklerı yasaklansın
Koray avcıBenfica mı
Hee o bıde kayıp bonusu yla oynadım 29.5 alt 3 lük attı son sanıye gene loseBenfica mı
Aşk sana benzer diyorsunKoray avcı
Kazanınfa yazma sakınHee o bıde kayıp bonusu yla oynadım 29.5 alt 3 lük attı son sanıye gene lose
Kazanınca wınner konusu varKazanınfa yazma sakın
Ne alakasi var kardeşim kahvaltı bile etmedim daha param yok diye@Barrios bence aen zengin oldun iyi bi b vurgun yapton sonra konudan forumdan soğudum bahanesi ile girmiyon puahah
Para falan kaybediyo lükse bak laKazanınfa yazma sakın
Sakın ol kankam o kızdırıp ban yedırme peşinde düşmeNe alakasi var kardeşim kahvaltı bile etmedim daha param yok diye
Hala düşünüp bı kahvaltı parası atmadı zaten aşırı sinirliyim onaSakın ol kankam o kızdırıp ban yedırme peşinde düşme
Bu konu bazılarının tercihi bazılarının mecburiyeti konumunda bu anlamın en kolay yolu konudaki kişilerin paralanması eğer ki bu konuda devam ederse tercihi etmezse mecburiyeti olmuştur@Barrios bence aen zengin oldun iyi bi b vurgun yapton sonra konudan forumdan soğudum bahanesi ile girmiyon puahah
31. Hissim öyle dedi bir anNe alakasi var kardeşim kahvaltı bile etmedim daha param yok diye
BencılHala düşünüp bı kahvaltı parası atmadı zaten aşırı sinirliyim ona
Yani sonuç nedirBu konu bazılarının tercihi bazılarının mecburiyeti konumunda bu anlamın en kolay yolu konudaki kişilerin paralanması eğer ki bu konuda devam ederse tercihi etmezse mecburiyeti olmuştur