- 18,515
- 16,838
- 113
Banka’da bile yok olm@egehandro jojoda 1 tl varmi kanka
Banka’da bile yok olm@egehandro jojoda 1 tl varmi kanka
Bu konuda olan kim olursaSülük olsa?
Dün verdım leptopu felan arabayla geldin açtım kapıyı bıraktım konusmadım hıcİşin içine ilişki girince dayanamıyorum ben düşman da olsa dost da olsa üzülüyorum
500 ekler en baba@sapsap10 tümbwt dg bonusu ekliyor mu ama yatırım çık az oraya 15+20 arası
Takdir ettim, metin saf iyi çocuk sadece biraz kıçı yatakta benim gözlemim, çaba var ama amaaaaaan olacağına varır tavrı da çok yüksek + olarak hem kız hem aile tarafından iş baskısı var gibi duruyor parasızlığı kıza çok yansıtıyor manevi olarak yani kız evlilik konusunu açtığı an değiştirdiğine eminim.Bu konuda olan kim olursa
Ben hıc evlılık konusu acmadım ısteklerını karsılayamacagımı bıldıgım ıcın görmezden geldım o konuyuTakdir ettim, metin saf iyi çocuk sadece biraz kıçı yatakta benim gözlemim, çaba var ama amaaaaaan olacağına varır tavrı da çok yüksek + olarak hem kız hem aile tarafından iş baskısı var gibi duruyor parasızlığı kıza çok yansıtıyor manevi olarak yani kız evlilik konusunu açtığı an değiştirdiğine eminim.
KOVA burcudurTakdir ettim, metin saf iyi çocuk sadece biraz kıçı yatakta benim gözlemim, çaba var ama amaaaaaan olacağına varır tavrı da çok yüksek + olarak hem kız hem aile tarafından iş baskısı var gibi duruyor parasızlığı kıza çok yansıtıyor manevi olarak yani kız evlilik konusunu açtığı an değiştirdiğine eminim.
Seni görmek istemese gönder derdi kendi gelmezdi.Dün verdım leptopu felan arabayla geldin açtım kapıyı bıraktım konusmadım hıc
Metin birazdsn hepinizle dalga geçecek siz böyle yanında olun ğuahahTakdir ettim, metin saf iyi çocuk sadece biraz kıçı yatakta benim gözlemim, çaba var ama amaaaaaan olacağına varır tavrı da çok yüksek + olarak hem kız hem aile tarafından iş baskısı var gibi duruyor parasızlığı kıza çok yansıtıyor manevi olarak yani kız evlilik konusunu açtığı an değiştirdiğine eminim.
Ortak arkadaşımız var leptopu verıcem gel dedıgımde konuşmaları ona atmısSeni görmek istemese gönder derdi kendi gelmezdi.
Tavrını çok bozma ama prensesliğin de bokunu çıkarma
İşte kızın kafa yapısında bu olay şöyle canlanıyor; bir şeyi yapamamak ayrı bir şey, çabalamamak çok ayrı bi şey.Ben hıc evlılık konusu acmadım ısteklerını karsılayamacagımı bıldıgım ıcın görmezden geldım o konuyu
Aynen bro. Dediğini yaptım olmadı benden istedikleri. Kimlik,eski no,mail, kimlik selfi,yeni no,en son yatırım dekontu. Çekim gelmezse payco mecbur yapacam. Dün sitede payco yatırım sıkıntı vardı diye payco Kredi kartı ile yatırım yaptık olana bak. Umarım çapraz çekim vardır. Aslında çapraz bile degil payco kart yatırım payco hesap çekimde bakalım 40 dk dir tık yokKimlik ön resmini mail atacaksın
Başka birşey istemiyorlar birde yeni güncel no yaz
[email protected] a at
Ya Metin kusura bakma kardeşim ama iddia bayi neOrtak arkadaşımız var leptopu verıcem gel dedıgımde konuşmaları ona atmıs
Evın altında hemenYa Metin kusura bakma kardeşim ama iddia bayi ne aq
O gün ben tek kimlik ile güncelleme yaptım ilginç inşallah oderlerAynen bro. Dediğini yaptım olmadı benden istedikleri. Kimlik,eski no,mail, kimlik selfi,yeni no,en son yatırım dekontu. Çekim gelmezse payco mecbur yapacam. Dün sitede payco yatırım sıkıntı vardı diye payco Kredi kartı ile yatırım yaptık olana bak. Umarım çapraz çekim vardır. Aslında çapraz bile degil payco kart yatırım payco hesap çekimde bakalım 40 dk dir tık yok
Sonra dedım çalınır felan ben verıırmYa Metin kusura bakma kardeşim ama iddia bayi ne aq
İşte kız zaten senin kıçını kaldırmıyor oluşundan rahatsız sen bir de alt kata bırakıyorsun, bu işin raconu eğer bi emanet varsa ararsın dersin ki nereye getireyim götürür bırakır çıkarsın sen prenses olmussun kızın yapacağı hareketi sen yapıyonEvın altında hemen