- 18,515
- 16,838
- 113
Bilmiyorum da 2 tane attı birazdan sesimi keser büyük ihtimalleNeye kızmış kı
Bilmiyorum da 2 tane attı birazdan sesimi keser büyük ihtimalleNeye kızmış kı
İhlal bşey mı yaptık farkında degılım kalbım uzgunkenBilmiyorum da 2 tane attı birazdan sesimi keser büyük ihtimalle
Kısaltarak argo kullanmış olabilirimİhlal bşey mı yaptık farkında degılım kalbım uzgunken
Ozaman o senın sorunun dınlen bıraz al sana 🍌 puahhaKısaltarak argo kullanmış olabilirim
Bunu bildirmeme gerek yok sayın shell zaten bunu görüyo su anOzaman o senın sorunun dınlen bıraz al sana 🍌 puahha
Şu argosuz konuşmayı ogrenın artıkBunu bildirmeme gerek yok sayın shell zaten bunu görüyo su an
Ya sonra adam sana sülük diyo alınıyon bak 😅Şu argosuz konuşmayı ogrenın artık
Yapmayın kardesım yaaaa yapmayın o degılde vbet bırıne 10 ftn ekliyormus hergün yatırım yapmıs daha eklenmemıs 3 ftn eklenıyordu hergün 100 atım geçende daha eklenmıyoeYa sonra adam sana sülük diyo alınıyon bak 😅
Yalan o işler ben yatırım yaparken de ekliyordu her günYapmayın kardesım yaaaa yapmayın o degılde vbet bırıne 10 ftn ekliyormus hergün yatırım yapmıs daha eklenmemıs 3 ftn eklenıyordu hergün 100 atım geçende daha eklenmıyoe
Yaz telefon numarasını geç işteYa nerdesin kardeşim bi adres atmışın başka bişey yok
250 eklenmis yineYapmayın kardesım yaaaa yapmayın o degılde vbet bırıne 10 ftn ekliyormus hergün yatırım yapmıs daha eklenmemıs 3 ftn eklenıyordu hergün 100 atım geçende daha eklenmıyoe
250 ne la250 eklenmis yine
Ekran at250 eklenmis yine
Tl250 ne la
Tamam iban var sende
Adam cevırmıs mı cevırmemıs mı ıbanda iban rahat bırak suat kankamı suatcım nasılsınTamam iban var sende