Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
@sapsap10 tümbwt dg bonusu ekliyor mu ama yatırım çık az oraya 15+20 arası

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Bu konuda olan kim olursa
Takdir ettim, metin saf iyi çocuk sadece biraz kıçı yatakta benim gözlemim, çaba var ama amaaaaaan olacağına varır tavrı da çok yüksek + olarak hem kız hem aile tarafından iş baskısı var gibi duruyor parasızlığı kıza çok yansıtıyor manevi olarak yani kız evlilik konusunu açtığı an değiştirdiğine eminim.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,147
22,926
113
Takdir ettim, metin saf iyi çocuk sadece biraz kıçı yatakta benim gözlemim, çaba var ama amaaaaaan olacağına varır tavrı da çok yüksek + olarak hem kız hem aile tarafından iş baskısı var gibi duruyor parasızlığı kıza çok yansıtıyor manevi olarak yani kız evlilik konusunu açtığı an değiştirdiğine eminim.
Ben hıc evlılık konusu acmadım ısteklerını karsılayamacagımı bıldıgım ıcın görmezden geldım o konuyu

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
KOVA burcudur

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Metin birazdsn hepinizle dalga geçecek siz böyle yanında olun ğuahah

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Ben hıc evlılık konusu acmadım ısteklerını karsılayamacagımı bıldıgım ıcın görmezden geldım o konuyu
İşte kızın kafa yapısında bu olay şöyle canlanıyor; bir şeyi yapamamak ayrı bir şey, çabalamamak çok ayrı bi şey.

Sen içten içe hayal et çabala ama bunu karşıya aktaramazsan kadın dediğin 40 yıl sonrasını düşünür gene mantıklı olan kararı verir

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,720
1,660
113
Kimlik ön resmini mail atacaksın
Başka birşey istemiyorlar birde yeni güncel no yaz
[email protected] a at
Aynen bro. Dediğini yaptım olmadı benden istedikleri. Kimlik,eski no,mail, kimlik selfi,yeni no,en son yatırım dekontu. Çekim gelmezse payco mecbur yapacam. Dün sitede payco yatırım sıkıntı vardı diye payco Kredi kartı ile yatırım yaptık olana bak. Umarım çapraz çekim vardır. Aslında çapraz bile degil payco kart yatırım payco hesap çekimde bakalım 40 dk dir tık yok

YELTAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
302
83
Aynen bro. Dediğini yaptım olmadı benden istedikleri. Kimlik,eski no,mail, kimlik selfi,yeni no,en son yatırım dekontu. Çekim gelmezse payco mecbur yapacam. Dün sitede payco yatırım sıkıntı vardı diye payco Kredi kartı ile yatırım yaptık olana bak. Umarım çapraz çekim vardır. Aslında çapraz bile degil payco kart yatırım payco hesap çekimde bakalım 40 dk dir tık yok
O gün ben tek kimlik ile güncelleme yaptım ilginç inşallah oderler

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Evın altında hemen
İşte kız zaten senin kıçını kaldırmıyor oluşundan rahatsız sen bir de alt kata bırakıyorsun, bu işin raconu eğer bi emanet varsa ararsın dersin ki nereye getireyim götürür bırakır çıkarsın sen prenses olmussun kızın yapacağı hareketi sen yapıyon