- 18,515

- 16,838

- 113

Önceden paramız yoktu tepemizde adam yoktu, şimdi gene paramız yok 9 dm var kafayı yersin 😅
								Ekli dosyalar
- 

147.3 KB Görüntüleme: 10

Bütün sosyal medya hesaplarımdan sadece burada dm geliyor o da elmas bildirimiÖnceden paramız yoktu tepemizde adam yoktu, şimdi gene paramız yok 9 dm var kafayı yersin 😅
Yoksay ben yoksaydım gelmiyor artıkBütün sosyal medya hesaplarımdan sadece burada dm geliyor o da elmas bildirimi
Yok ya biri mi yazdı umudu veriyor işteYoksay ben yoksaydım gelmiyor artık
Elms bildirimi bile gelmiyorBütün sosyal medya hesaplarımdan sadece burada dm geliyor o da elmas bildirimi
Yoksayarsan gelmez tabiElms bildirimi bile gelmiyor
Üzdün iyi gecelerBugün de hiçbir şeyi yoluna koyamadık. Herkese iyi geceler
Al benden de o kadar herkese iyi gecelerBugün de hiçbir şeyi yoluna koyamadık. Herkese iyi geceler
Nerdesin len senFakir kalacağım gunu iplen çekiyorum
Ķoseme çekildim azNerdesin len sen
Para hayatta gelmez kral boşa bekleme iyi gecelerparanın bugun gelecegı yok heralde neyse yarın goruruz herkese ıyı geceler
Yok la ödül kazandıPara hayatta gelmez kral boşa bekleme iyi geceler
Hadi soyismini unuttuk bi hatırlat bugün elimi nereye atsam kurudu aq son bahsimi alalı 55 saat oluyorĶoseme çekildim az
Paramiz olsa bu konuda ne isimiz var kanka puahaHadi soyismini unuttuk bi hatırlat bugün elimi nereye atsam kurudu aq son bahsimi alalı 55 saat oluyor
Fakir olacağın günü iple çektiğini söylemeye gelmişsin 😅Paramiz olsa bu konuda ne isimiz var kanka puaha