- 11,609
- 9,724
- 113
Yok valla apo 33 liram vsrdi at yarisinda 10orana bastim o geldi sjssshe bu ay param olmayacak maalesef250 varmı ağabey vay çekip sana atayım
Yok valla apo 33 liram vsrdi at yarisinda 10orana bastim o geldi sjssshe bu ay param olmayacak maalesef250 varmı ağabey vay çekip sana atayım
Utancından calypso13 nickindeki rakamı ters çevirmiş sin...31 yazacakmissin ,,sen tehlikelisin,,şimdi uyarı gelecek bana,,ben sustum..yürüyen cinseliksin vallaDayi seni metine havale edecez
Ben çekip hepsini sana atayım dedm zatenYok valla apo 33 liram vsrdi at yarisinda 10orana bastim o geldi sjssshe bu ay param olmayacak maalesef
Geldi mi paramız
YokGeldi mi paramız
Dayi raporluyorlar haberin olsun shshshs arada ben de yapiyorum caktirmaUtancından calypso13 nickindeki rakamı ters çevirmiş sin...31 yazacakmissin ,,sen tehlikelisin,,şimdi uyarı gelecek bana,,ben sustum..yürüyen cinseliksin valla
Yeter ya yeter konulu bir film daha izleyip geliyorum
Tuh be yarin cekrriz harcama apom 😅Ben çekip hepsini sana atayım dedm zaten![]()
Fark etmez lâ beklesin dursunTuh be yarin cekrriz harcama apom 😅
Bide bunlar çıktı,,iki aramızda gülüp gir gir yapamiyoz...sustum haklisin yeğen..Dayi raporluyorlar haberin olsun shshshs arada ben de yapiyorum caktirma
Tahmin ettim yoksa cokerdik 😆@Calypso13 senin tavukçu patlamış
Vay teşko vayTahmin ettim yoksa cokerdik 😆
31 sayi onde olan takim geri dusmus. 1.5 üstten yatmisim koyar mi beVay teşko vay