Hahhahaha inzibatlar hemen keser önünüJandarmalar uyusaydi asice bı replik yapardım..
Hahhahaha inzibatlar hemen keser önünüJandarmalar uyusaydi asice bı replik yapardım..
Kesilsin kalanı iş görür hala ddHahhahaha inzibatlar hemen keser önünü![]()
Bana niye dion 1xbeti bekliyoruz gecikti ödeme100er₺ ödül alanlara bana da 2K
Puhahahaha musluk ucu gibiKesilsin kalanı iş görür hala dd
Kesene bereket dağıtım varmıBana niye dion 1xbeti bekliyoruz gecikti ödeme
Dağıtıldı zaten masada herşeyKesene bereket dağıtım varmı![]()
Musluk deyip geçme,,herkes önünde eğilip ağzını açıyor...Puhahahaha musluk ucu gibi![]()
Attın mıDağıtıldı zaten masada herşey![]()
Yok ödeme bekliyoruzAttın mı
Apom 4.5K vurup kaçtığın günden beri listenin ilk sıralarındasın da ödül benim ödül değil dağıtım benim dağıtım değil rica üzerine dağıtıyom 😅Yok ödeme bekliyoruz![]()
Dağıtıldı zaten masada herşey![]()
Sen beni müstehcen konuşmadan banlatacaksin...şeytana uyulmaz bu saatte,,yarın hem cuma hem dişçiye gitcemYok ödeme bekliyoruz![]()
Yav dayi 1 2 aya vefat edecen hala dis derdindesinSen beni müstehcen konuşmadan banlatacaksin...şeytana uyulmaz bu saatte,,yarın hem cuma hem dişçiye gitcem))
Vay aw 4 ay sonra 4k vurdum onuda gizlemeden buraya attımApom 4.5K vurup kaçtığın günden beri listenin ilk sıralarındasın da ödül benim ödül değil dağıtım benim dağıtım değil rica üzerine dağıtıyom 😅
DdddssdYav dayi 1 2 aya vefat edecen hala dis derdindesin
Yok bana gelmeyeni sana nasıl atım havale uzun Sürmezdi bu kadarAttın mı
Dayi seni metine havale edecezDdddssd
Ozlermisiniz beni,,ardimdan pamuk kavgasina tutusurusunuz siz var ya siz...mamın pamuğu sende galiba..
Tamam ben+7 kişi bekliyoruzYok bana gelmeyeni sana nasıl atım havale uzun Sürmezdi bu kadar
250 varmı ağabey vay çekip sana atayımDayi seni metine havale edecez