- 17,800
- 13,608
- 113
Gulunmeyecek gibi degilki,,sürekli komik şekilde hayal sınırını zorluyarak giydirmişYemin ederim son 4-5 yıldır ilk defa çok güldüm bu videolara dayı
Gulunmeyecek gibi degilki,,sürekli komik şekilde hayal sınırını zorluyarak giydirmişYemin ederim son 4-5 yıldır ilk defa çok güldüm bu videolara dayı
O değil o yapay zekaya seslendirme yaptırırken yapmaz böyle yazım hataları. Başka biri kesinKendi yapıyordur diyordum da o degilmis kendine sallamaz o king
Hangisi lazımYurtdışında telefon getirebilecek kişi var mı ?
Won oldu damat kayboldu dayı
Farketmez arkadaşa lazım da son zamlardan sonra Felan aynı ücrete geliyor neredeyse diyorHangisi lazım
Ben biliyom mekaninida,bu saaatte üşeniyorum..Won oldu damat kayboldu dayı
Evet. iPhone olunca açtırma bedeliyle hemen hemen aynı fiyata gelio. O yüzden android yurtdışından almak daha hesaplı bide açtırma derdi xe olmuyorFarketmez arkadaşa lazım da son zamlardan sonra Felan aynı ücrete geliyor neredeyse diyor
Sifirlamadan gelmez..bana cekmis,,bak ben sıfırı çektim geldimMeeeeeeeeeert
Ooo hg aslan damad
Yok şimdi gördüm oyundaydım düzeltip çekeyim @jakadal5252 borcum kapansın kalan 1 le devamSifirlamadan gelmez..bana cekmis,,bak ben sıfırı çektim geldim))
Yolun açık olsun,,katlarsin umarim gardasim.....Yok şimdi gördüm oyundaydım düzeltip çekeyim @jakadal5252 borcum kapansın kalan 1 le devam
SagolasınYok şimdi gördüm oyundaydım düzeltip çekeyim @jakadal5252 borcum kapansın kalan 1 le devam
🧐Adam gene çekim sayfasına gelince tüydü bunun da bu huyu pis 😅