- 22,435
- 23,079
- 113
PuahajajahajLan byrnehdmamsmkscjdjansndndjjaha
PuahajajahajLan byrnehdmamsmkscjdjansndndjjaha
Yılan girmiş makineye dBunu ilk izlediğimde kesintisiz yarım saat gülmüştüm
HahahaaBoyle bi youtube kanali mi varmis amshdgagshsgsgdg harika
Bir tane daha var dur AtacamUlan cok iyi ya deprssyondan ciktim amjshshshs
7-8 tane var 🤣🤣Bir tane daha var dur Atacam
Izledim hocam bi de cocuklara ozel yapmış vidrolari shdhdhd arkaplanda actirmiyorBir tane daha var dur Atacam
7-8 tane var 🤣🤣
La adam meşhur olmuş ya la- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Şaheser
Ouahahahashsbslzşdnxmd- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Şaheser
Bunu gormemistm ahahshsh- YouTube
Şaheser
Her attığından içinde birşeyler çıkıyor yeğen,karnım ağrıdı gulmekten dddBir tane daha var dur Atacam
Bunu reels olarak paylaşmış normal videolarda gözükmüyor. Lavuk kim bilmiyorum ama kafayı bozmuş makinaylaBunu gormemistm ahahshsh
Meeeeeeeeeert @sapsap10Adam gene çekim sayfasına gelince tüydü bunun da bu huyu pis 😅
DddBunu gormemistm ahahshsh
Yemin ederim son 4-5 yıldır ilk defa çok güldüm bu videolara dayıHer attığından içinde birşeyler çıkıyor yeğen,karnım ağrıdı gulmekten ddd
Kendi yapıyordur diyordum da o degilmis kendine sallamaz o kingBunu reels olarak paylaşmış normal videolarda gözükmüyor. Lavuk kim bilmiyorum ama kafayı bozmuş makinayla